reklama
A
agao
Gość
hey a wiecie gdzie są jakieś golfy albo półgolfy dla ciężarówek ??? nie mogę nigdzie znależć 
A
azik
Gość
ja kupuje w ciuchbudach 
A
agao
Gość
tzn. ??? :-[
A
azik
Gość
no sklepach z drugiej ręki... koszt ubranka 3-20 zł - w zalezności od wagi...
A
agao
Gość
a !!
ja to kupuję w tych kupieckich domach towarowych ale tam jakies takie szare i bure te wszystkie ciuchy tylko spodnie oki, u koreańczyków wszystko dla mnie za krótkie
A
azik
Gość
a ja właśnie ze spodniami mam problem w ciuchbudach, wszystko inne dopasuję, a spodni nie...
no, lae spodnie zakupiłam na alegro
no, lae spodnie zakupiłam na alegro
A
agao
Gość
właśnie tam gdzie pisałam są świetne spodnie, cienkie, grube, sztruksy, jeansy itd
Hihihi! Pojechalismy z Robkiem do tego centrum chinskiego gdzies kolo Nadarzyna. Kupilam u jakiegos Chinczyka czy tez Wietnamczyka sweterek w rozmiarze XXL a ledwo na mnie wchodzi. Zwykle kupuje M. :laugh: Nic dziwnego,ze dla Ciebie za krotkie. Oni maja dziwne rozmiary.agao pisze:a !!ja to kupuję w tych kupieckich domach towarowych ale tam jakies takie szare i bure te wszystkie ciuchy tylko spodnie oki, u koreańczyków wszystko dla mnie za krótkie
reklama
A
agao
Gość
kurczę raz się skusiłam na bluzzeczkę i ją kupiłam ma rękawy 3/4 jeszce ujdzie ale gruby golf z rękawem 3/4 by dość specyficznie wyglądał ;D
najgorsze to że nigdzie dla ciężarówek tzn w tych specjalnych sklepach nie widzę ani nie słyszę o produkcji płaszczów
najgorsze to że nigdzie dla ciężarówek tzn w tych specjalnych sklepach nie widzę ani nie słyszę o produkcji płaszczów
Podziel się: