reklama

Ubranka naszych Maluchów

forever no tak, dlatego nawet nie myslę na poważnie o jego kupnie:) Ale nie ukrywam, że zaczęłam się zastanawiać, czy trudne byłoby doszycie takiej "torebeczki" do zwykłego płaszczyka + duże, kolorowe guziki...

marta, mamoM dzięki! To nie do końca tak, że martwię się tym co inni pomyślą;-) ja sama nie jestem przekonana, bo osobiście różowego nie zakładam nigdy, źle się czuję w tym kolorze.
nie wiem dlaczego forever nie chciała się wypowiedzieć z tej sprawie...:-D

reklama
Aestima haha, widzę że pomysł z doszyciem torebki ten sam i w tej samej chwili:)
Powaznie o tym myslę, ale ja lewa jestem do szycia. Nie mam do tego cierpliwości, może siostrze zlecę. Ona uwielbia takie robótki. A co do płaszczyka to ja nie szukam konkretnie na chrzciny tylko takiego na codzień na spacery. akurat tamten jasny mi sie rzucił w oczy. Ale chyba kupię płaszczyk tego typu co pokazałaś (ten biały) tylko w innym kolorze. Jakim? Nie mam pojęcia:)

Aestima dobrze pisze z tym szyciem Traschki.
Dla mnie najfajniejsza pierwsza. :-p Ja wogóle b. lubię styl marynarski i połączenie granatu bieli i czerwieni na lato. 92 to pewnie na lato 2015 dla nas będzie, chętnie coś przygarniemy po większych Koleżankach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry