reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Uciazliwe objawy

plecy nie ale wiazadla taaak ala!!!
a paznokcie i golenie to spoko a w poprzedniej ciazy do konca - sukces!!! ale fakt ze wolniej mi odrastaja....

reklama
mi ostatnio też plecki dokuczają .... :-( chyba się uśmiechnę do Mężusia o masażyk- robi go tak świetnie, że musi mi to pomóc :-)

Widzę, że lustrzyca na całego! :-) Mnie też już dopada - ostatnie golenie bikini było wyzwaniem. Nie wiem, czy z lusterkiem sobie poradzę - pewnie małż się przyda ;-)
A na nogach na szczęście jakoś strasznie wolno mi rosną - i paznokcie też. Ale jak Was czytam, to chyba się do pedikiurzystki wybiorę...

Coś śmiesznego mnie dopadło - wokół nosa i ust skóra mi wyraźnie pociemniała - taka misiowa mordka się zrobiła... :-D
Miejmy nadzieję że nie zostanie mi tak na zawsze :eek:

Włosy na nogach wolniej rosną - bo przy dziewczynce :) Z bikini nie mam jeszcze problemu, ale sama jestem ciekawa jak to będzie w 8 miesiącu. Jakoś sobie nie wyobrażam, by mąż mi golił... :)

A na "czuja" się nie da?

Pozdrowionka,

Plecki też zaczynaja pobolewać... A to dopiero 6 miesiąc... Czy "dopiero"? Zleciało dosyć szybko... Aż się boje tych kolejnych trzech i porodu... :(

Pozdrówka,

Esia hahaha obrzezanie:pPP

a ja mam czarna linie... Kot ją ostatnio wypatrzył:) ja tam nie widze nicccc, mi nawet z lusterkiem ciezko bo mi ciaza jeszcze na oczy padła a czytalam ze to normalne i nie nalezy zmieniac okolarów. Podobno po porodzie wzrok mi wróci do stanu przedciazowego.:dry:

reklama
ALE MNIE ROZSMIESZYLYSCIE DZIEWCZYNY:-D Zwlaszcza z obzezaniem:-D :-D . Wiecie ze mi tez na nogach cos wolniej wlosy rosna a nigdy nie slyszalam ze na dziewczynke tak wlasnie jest ale jesli to prawda to w moim przypadku by sie zgadzalo:-) . nawet w okolicach bikini chyba wolniej rosna, no ale tez teraz tak za bardzo na to nie zwracam uwagi:zawstydzona/y: . jednak paznokcie mnie doprowadzaja do szalu bo rosna jak na drozdzach:tak: , stale tylko obcinac a ja tak nie lubie:wściekła/y:

Do góry