reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Uciazliwe objawy

a ja przeprowadziłam analize... samej siebie, stwierdziłam że to jak się czuje na pewno da się naprawić. Doszłam a końcu że mam ochote na soczyste owoce, takie też zapotrzebowanie wyesemesowałam do Kota i słuchajcie już po dwóch jabłkach się ożywiłam a porcja winogron natchnęła mnie dobrym humorem:tak: jak skończe z gruszkami to ide się kąpać:))):-D

reklama
I jak? Gruszki pomogły? :-)

Też miałam kryzys po wstaniu - musiałam ominąć prysznic, bo bałam się że pod nim padnę :eek:
Ale teraz juz lepiej, chociaż przez pogodę trochę zasypiam...

znowu mnie spanie ogarnia ale za to Eryk ma enegii za trzech, dałby troche matce...:tak: bo ja tu leze i mi dobrze ale ruszyc sie nigdzie nie ruszam...:tak: takbede lezec!:laugh2:

a ja pomimo niedzieli włączyłam pralkę, zmywarkę, wyczesałam psa (to było najgorsze, prawie godzina walki, a efektów nie ma za bardzo:baffled: ) i myślę, co dalej; jak będę leżeć, to będę myśleć tylko o jedzeniu albo będę spać
Sorga narobiłaś mi apetytu na winogrona, a w domciu tylko pomarańcze (dobrze, że one chociaż są)

No i już wykąpkana i świeżutka jestem:)) nadal jem owoce i nie jestem już słaba :-) Buziakuje gorąco ;-)

No popatrz - jak niewiele do szczęścia wystarcza! :-D :-D :-D
Ja łażę po domu z rożkiem sun flower i gębula też mi się śmieje :laugh2:

Masz rację Esia, ja cały dzień miałam smutaska (pewnie przez tą pogodę), ale właśnie wylicytowałam na allegro nowy laktator avent za 76zł (co prawda brak jednej butelki,ale to żaden problem) i normalnie jestem taaaka szczęśliwa :-D :-D :-D :-D :-D

Esia - Sunflower ladniutki...
Ja sie dzis zajadam ciastem :no: ojjj nie ladnie hehe
i Sorga dzieki tobie troche wsunelam owockow bo mnie zainspirowalas:-p

Poza tym to dzisiaj nawet czuje sie nie zle tylko jak zwykle ostatnio mam lenia. Choc powiem wam ze Mojego sila wyciagnelam na spacer do lasu i az sie dziwie, ze mi sie chcialo bo pogoda taka w katke troszku ...

ale nie jest zle, teraz sie walnelam na kanapce i jakis filmik strzele...moze dolaczycie do mnie - jakies towarzystwo sie przyda :-) :-) :-) hehehe

Jola brawo! Wdrażasz się :-D Skończyłam oglądać na allegro leżaczki i doszłam do wniosku, że zażyczymy sobie jako prezent :-) Bo ja wybrać nie umiem :-)

Anni ja chętnie! Bo zaraz zaczyna się mecz... :eek:

reklama
a ja poleciałam na allegro ogladac laktatory bo juz tak patrze i się przymierzam parę dni, Jola mi kopniaka na zapęd sprzedałaś:-D już mam 3 aukcje obserwowane i zobaczymy:p

Do góry