reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uciazliwe objawy

Ja też mam sucho w paszczy, pierwsze co robię po siusiu w nocy to wypijam pół litra wody. Błędne koło :-D :-D :-D

reklama
Widzę że się znowu ganiamy Blanes :-) niestety teraz zamierzam być grzeczna i iść spać, jutro zajrzę Czerwcóweczki. Buziaki, pa

I ja też dołączam do tej suchości. Też zawsze w nocy po siusianiu muszę się napić. Poza tym, jestem większym "pijakiem" niż zwykle, bo nawet w ciągu dnia mam tak sucho w buzi że wlewam w siebie okropne ilości płynów. Może to dzidzia sobie wody "szykuje"???:laugh2:

A ja myślałam, ze to tylko ja tak mam :-) i to dlatego, że w nocy nie mogę oddychać przez nos. To znaczy, że jak pozbędę się kataru to i tak czeka mnie nocne wstawanie na pitko?? :-(

Blanes jak lubisz to robić to co innego :-) Na mnie w tej sprawie mój mężuś nie może liczyć. Raczej odwrotnie. Ja jak wstaję, to kawka zawsze już gotowa:tak:

zazdroszcze Wam, serio. Mi się kompletnie nie chce pić...... a to nie jest dobrze dla mnie i dzidzi....

kobitki, powiedzcie mi, czy u Was 12 tydz. był jakiś "magiczny"? w sensie puszczały już mdłości, wymioty, wszystko się normowało? lekarz mnie tak pociesza,a ja póki co głupiutka wierzę ;-) i liczę dni....

reklama
No z dnia na dzień nie było u mnie jakiejś diametralnej różnicy, ale muszę przyznać, że na pewno było z każdym dniem lepiej. Dziś to tylko mnie czasem coś zemdli, a tak to jem faktycznie za dwóch i tak samo piję. :-D:-D:-D

Do góry