reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Uciazliwe objawy

Izka, mam to samo. Wczoraj Madzia tak wypięła tyłeczek, że brzuch mi wyrósł jak arbuz z jednej strony a z drugiej się zapadł. Tak naciągnęła skórę że aż to bolało. Klepałam ją i szturchałam a przesunęła się dopiero za parę minut jak sama uznała że ma dość. Oj chyba mi panna z charakterkiem rośnie.:-D

reklama
U mnie moja mala od wczoraj mnie strasznie tlucze od srodka, chyba jest juz naprawde spora, bo kazdy obrot konczy sie bolesnie dla mnie. No i lubi sie wypinac mocno tak jakby chciala wyjsc przez pepek:szok: Ale na maxa skore mi naciaga, chyba chcialaby wyjsc ale nie wie jak :-) :-D

moja spora podobno nie jest a mam to samo
nie dosc ze krocze boli
to jeszcze skora tak napieta ze jakby trzasnela...oj nie chce myslec
dziewczyn z charakterem naprawde:-D:-D

Dorotka-oj z charakterkiem :-) Moj brzuch przybiera ksztalty nawet kwadratu, zaczne chyba fotki strzelac bo mi nikt nie uwierzy :-)

Mnie też nie musisz przekonywać :-) mój wprawdzie to chłopiec, ale też lubi mój brzuszek abstrakcyjnie formować.

Tia... Formy abstrakcyjne to chyba domena naszych dzieciaczków. Mój właśnie wypiął dwie pupy :eek: Nie wiem jak to możliwe, ale skoro głowa na dole, pupa na górze, to co TO jest :confused:
Dzisiaj pierwszy raz pomyślałam "ile jeszcze?"...

Esia-ja tez tak mam, z tymi 2 pupami :-) Wydaje mi sie ze ta "druga pupa" to moze byc kolanko?:confused:albo dwie nozki pchaja razem i wyglada na duza kule:confused: No w kazdym razie czasami mam wrazenie jakbym w brzuchu miala jakiegos obcego :-D:-D:-D

Moj dzis do interesanta tak kopnął że aż mi kiecka zafalowała na wietrze :tak:;-), ale z uciążliwych objawów- to czuję się tak zmęczona że nie mam siły myśleć, wykąpałam się chyba jedynie za sprawą siły woli... a teraz zmykam spać choć pora jest śmieszna- może dzieki temu rano wstane wczesnie, bo roboty sporo czeka a popołudniu mam gości i gości i gości i jedziemy nad jeziorko okoliczne na grilla.

Dziewczyny ja tak z innej beczki. Na BabyBoom przeczytałam że Neospasmina należy do tzw. katergorii A, czyli do leków nie zagrażających dziecku. A w opisie leku napisane jest, że zawiera alkohol i olejki lotne i jest zabroniona. No i znowu zgłupiałam :baffled:, i się martwię bo od kilku dni łykam syropek żeby jakoś noc przespać.
Co Wy na to?

reklama
agik nie mam pojecia co o tym myśleć, może zapytaj chociaz farmaceute z okolicznej apteki?

Ja wczoraj narzekałam na brak objwów... no wiec dzis za kare dostalam full serwis. Juz wczoraj polozylam sie spac z lekkim bólem podbrzusza, teraz już boli na całego po nocy przespanej na raty. Obudzialm sie niewyspana i spac dlaej nie moglam, jak sie podnioslam to jak krwotoku z nosa nie dostane...koszmar jakis :-(

Do góry