pelnapsikus
Zaciekawiona BB
Zanim zaszłam w ciążę byłam łóźkową księżniczką i w sumie tak do 5 miesiąca jeszcze :laugh: ale od 5 już nie zawsze dochodziłam nawet przy długiej grze wstepnej, obecnie praktykujemy pozycję na jeźdzca lecz analną i znów orgaźmik przy każdym stosunku, heh a wcześniej nigdy nie lubiłam tej pozycji 
I powiem Wam szczerze, że chyba sex jeszcze mnie trzyma w związku heh wiem to straszne i troszkę mi wstyd... jestem złą dziewczynką
I powiem Wam szczerze, że chyba sex jeszcze mnie trzyma w związku heh wiem to straszne i troszkę mi wstyd... jestem złą dziewczynką
przeciez orgazm jest nieporownywalny z niczym!!! ja juz powoli sie zaczynam poruszac jak slon,ale jak mi maz proponuje,ze mnie wylize,to jakos nigdy nie potrafie odmowic. pozatym to ciezko sie juz kochacz takim bebzunem i niemam ochoty na wieksze igraszki, nawet od tylu ciezko.... mam nadzieje,ze po porodzie szybko wroce do kondycji z przed ciazy!!!:-)
Jezeli masz jakis problem z normalna rozmowa na takie tematy i potrafisz to robic tylko w sposob kliniczny lub wulgarny, to Ci czlowieku radze zaczac sie leczyc... chyba, ze wolisz okreslenia typu "kroliczek wyskakuje ze swojej dziurki" itp... ale mysle, ze ludzie bedacy uczestnikami tego forum, a tym bardziej watkow o tematyce seksualnej, sa (jak sie okazuje nie koniecznie sa, ale raczej powinni byc) ludzmi na tyle doroslymi aby normalnie rozmawiac o normalnych sprawach! Jesli tego nie potrafia, powinni zrezygnowac z odwiedzania zbyt "powaznych" dla nich watkow i poszukac sobie watkow dla dopiero dojrzewajacych chlopcow!