Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokłądnie i ja po wyniku posiewu dostałam antybiotyk SUMAMED , który pomógł mi po jednej dawce tylko trzeba pamiętac by potem brać preparat zawierający pałeczki kwasu mlekowego by nie rozwinęła się grzybica...ja brałam LaciBios femina. Polecamposiew z kanału szyjki macicy
ja dostałam tylko Sumamed i Lacibios femina, mój partner miał dostac antybiotyk w razie jakby kontolny posiew wyszedł źle...ale wyszedł dobrze.Confi, czy to znaczy, ze wyleczylas sie sumamedem i nie masz juz bakterii? A Twoj partner sie leczyl?
Pytam, bo tez wyszlo, ze mam ureaplasme, dostalam ja sumamed + globulki na 12 dni, a moj partner antybiotyk na tydzien. Wlasnie koncze leczenie i ide na posiew i tak sie zastanawiam, czy to juz po wszystkim.

Witam,Z ogromną przyjemnością chcę sie pochwalić , pozbyłam sie tej paskudnej bakterii, po kuracji 10dniowej unidoxem czyli doksycykliną ,teraz jeszcze mój Mąż zrobi dla formalności wymaz , i czekają mnie 3 szczepionki uodparniajace aby to nie wróciło już nigdy no i w międzyczasie kuracja lekami uodparniającymi , aby nasze kolejne malenstwo było bezpieczne, dziewczyny warto sie przebadać naprawdę i spać spokojnie.
Witam,ja dostałam tylko Sumamed i Lacibios femina, mój partner miał dostac antybiotyk w razie jakby kontolny posiew wyszedł źle...ale wyszedł dobrze.
Mówi się ze ureaplasme łapie sie tylko droga płciową ..ja jak się okazało swoją złapałam na besenie...
No i jak wynik wskazuje jesteśmy już zdrowi
Powodzenia