Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mycha,a do którego lekarza chodzisz jeśli mozna wiedzieć?
Z wątku skąd jesteśmy dowiedzialam się,że obie jesteśmy z Katowic.
Kilka dni temu koleżanka dała mi znać,że doktor Włoch zwiększyla cenę za swoje super usg do 220 zł.
Ponoć jest świetnym specjalistą i wykrywa różne wady,a dobrze czasem wiedzieć czy możemy pomóc dziecku.
Ja leczę się w Provicie w Katowicach u dr Kiecki a wiem że Włochowa też tam chyba przyjmuje!
Ja w Provicie ostatnio zapłaciłam za wizyte cytologię i USG (ale nie 3D) chyba 140 zł a wierz mi są tam super fachowcy !
Dostałam maila - zdjęcia super a w którym tyg były one robione i gdzie ? i za ile>
Te zdjęcia byly robione na Klinice we Wrocławiu.Zdjecie mojego synka to 21tc.
Robilam je tak daleko ze względu na "rodzinne koneksje" ;D
Mój stryj jest szefem tej kliniki ;D
Margolis,ale to nie dlatego polecam to miejsce,po prostu nie znam innego we Wrocku
Mycha,ja chodzę prywatnie do dr Ślęczki,różne opinie slyszałam,ale po moich ostatnich przejściach bardzo o mnie dba.Zresztą poprzednią ciążę tez dobrze prowadził.