reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

My z Marrtrudą mamy jutro wizyty ;)
No i to Marrtrudę te przeziębienia męczą :(
Trzeba czekać do jutra i to do późnego po poludnia bo wizyta o 17.30
Mąż pojechal odebrac wyniki badań,ciekawe jak tam moja hemoglobinka bo w poprzedniej ciąży była wzorcowa do samego końca ;D

reklama
Margolis kochana dopiero teraz przeczytalam i serdecznie ci gratuluje!!!!!
Teraz widzisz ze oplacalos ie tyle czekac:):):)

Witajcie dziewczyny!

Z duma prezentuje mojego dzidziusia. Usg wykazalo, ze rozwija sie prawidlowo - bardzo prawidlowo. Jest wg usg starszy o 5 dni ;). Fikal az milo. Przeziernosc karkowa tez jest prawidlowa a to cieszy.

Jak sie przyjryci to mozna zobaczy troszke twarzyczki malenstwa. Ja widzialam calkiem dokladnie nos, oczy, usta. Widzialam tez stopki, raczki. Cudo po prostu cudo.

Joaś! Piękny dzidziuś! Ja teraz też będę miała usg w 12 tygodniu. Ciekawe czy maluchy będą się chciały rodzicom pokazzać czy się pochowają ;)

reklama
Joaś,cieszę się bardzo ze zdrowego i dużego malucha:)
Ja muszę jeszcze troche poczekać i będę wiedziała co i jak:)
tylko chyba nie będę robic zdjęcia ::)

Do góry