Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nadzie w szpitalu na madalińskiego można USG 4d lub 3d wraz z opisem i nagraniem za 130 zł zrobić ( przynajmniej można było do niedawna) a w Cm LM za 150 - wiem bo siostra robiła dwa razy..
ja jednak nie beę wydawać kasy.. poczekam na swoje cudo na żywo i wtedy pooglądam
Juz jestem po USG 3D w Chorzowie ... bardzo sympatyczna pani doktor Nas badala ... cale badanie (prawie 30min) nagrane jest na plytce .. zdjecia bez problemu tez robi ( niestety moj brzdąc byl dzisiaj bardzo ruchliwy i nie pozwolil sie sfotografowac ) ... plytka do odbioru po 3 dniach. ... jestem bardzo zadowolona .. a i najwazniejsze ... bedziemy miec synka Dawidka ... wszystkie badania w normie, zadnych wad ... dziewczyny polecam tam USG !!
Mycha na Stefana Batorego 19 w Ado-Med2 , na przeciwko starego kosciola ... koszt 150 zł ... cale badania w 2 D ... zdjecia i ogladanie maluszka w 3D i 4D ... lekarz dr.Bacia - bardzo sympatyczna babka, wszystko dokladnie mi wytlumaczyla i nie robila nic na "hjasdcjvgc" ... nie spieszyla sie wcale
150 zł to koszt z nagraniem na płytkę?? bo ja byłam parę dni temu w Rudzie Śl w genom i zapałciłam 200 ale nie w trójwymiarze , nagrali mi normalne USG