Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no mój przybliżony to 17 sierpień.. ( termin w/g OM mam na 2 wrzesnia) jednak lekarze twierdzą, że mimo wwszystko w sprawie cc wypowiedzą się w lipcu dopiero.. niby na 99 % w tej chwiliwszystko pzrzemawia za CC ale wszystko jest możliwe
może się na sierpniówki powinnyśmy przenieśc (ee tam ja tu zostaję )
Chyba sie nie obrazicie,jak wkleje tu pierwsze zdjatko mojej Zuzi? Dokladnie dowodu na to,ze to dziewczynka,bo wlasnie o takie zdjecie poprosilam doktorka.
Pamieta ktoras z Was stronke,gdzie byly wytlumaczone skroty z usg? : Bo wydaje mi sie,ze taka tu sie pojawiala na forum,ale zapomnialam jej adresu.
Dziekuje slicznie Cleo,tyle,ze ja wsrod tych skrotow nie widze zadnego mojego,hehe. Chodzi mi dokladnie o to,co jest oznaczone "R" na tym zdjatku... Jakies 14cm,hehe.
Dziewczeta ja z październiczowek , ale Was i wasze maluchy czesto podgladam
Ostatnio zapisalam sie na USG 3D ... tez mialam nie isc, ze wzgledow braku finansow ... bo co 3/4D to poniezej 300 nie schodzilo ... ale dla chetnych .. znalazlam w Chorzowie, na Stefana Batorego takie USG za 150zł .. w tym badania i filmik ... doszlam do wniosku ze to nie jest zbyt wysoka kwota i sie zdecydowalam .. jakby co po wizycie ( 2 czerwca) moge dac znac zainteresowanym, czy warto ) ...
Moniqa ja też jestem z Chorzowa ale z II - obecnie mieszkam w Katowicach od 2 lat. Napisz jak to USG może jakieś zdjęcie wkleisz!! dzięiki i pozdrawiam!!
Ja dokryłam w swojej przychodni także takie usg i także za 150zl.
Ale i tak nie pójdę,bo mój lekarz tak mi dokladnie pokazuje maluch na 2d,że nie mam obaw