reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Margolis to Ty masz jednojajowe, że tak blisko siebie te dwie główki...moje dzieciaki nie mieszczą się już na jednym kadrze ...każdy ma osobne fotki...i przedzielone są wyraźnie jakimś "murem" ;)

reklama
To ja też wkleję swoje ostatnie zdjęcia. Są bardzo fajne ale zdjęcia nie są zeskanowane tylko zrobione kamerką internetową.
zdjęcie z profilu wyszło tak fajnie że ho ho!
W każdym razie córeczka ma się świetnie. Byłam na USG echokardiografii i kardiologii płodu i z serduszkiem wszystko OK! Pani Dr świetna babka sprawdziła wszystkie wewn. narządy i też wszystko OK! to bardzo cieszy!

no śliczny profilek jak na panienkę przystało :) ja z ostatniego USG nie mam zdjęc...nie dał mi gin nie wiem czemu.....kolejne mam 17 maja i właśnie wtedy będzie to połówkowe z mierzeniem i oceną wszystkich narządów :)

Mycha! Super!

Aga! Akurat tak udało się je ująć lekarzowi. Ale są na pewno dwuoowdniowe i dwukosmówkowe raczej ze wskazaniem na dwujajowe ale to się okaże. Normalnie też się nie mieszczą na jednym kadrze ale tak się kręciły, że w jednym momencie - jakby do zdjęcia ;) - tak się ustawiły..

Ja mam wizytę u gina w poniedziałek! musiałam zmienić lekarza . Poprzedni był naprawdę świetny, strasznie nie chciałam go zmieniać, ale jest on jednym z właścicieli kliniki leczenia niepłodnośći w Katowicach i to dzięki niemu zaszłam w ciązę, ale w końcu wkurzyło mnie to że na na wejście do niego czeka się w poczekalni do 2h! (po prostu nie zdajecie sobie sprawy dziewczyny ilu ludzi mam problemy z zajściem w ciążę) tam drzwi się nie zamykają a ten właśnie lekarz pomógł wielu parom zajść szczęśliwie w ciążę :p :p dlatego że jest tam taki nawał ludzi byłam zmuszona do zmiany lekarza !!! w końcu kiedy jesteśmy w ciąży chcemy aby lekarze mieli dla nas czas prawda!!

W poniedziałek idę więc na pierwszą wizytę do nowego gina!! Zapytam go zaraz o to ułożenie mojej dzidzi, bo nie wiem czy znowu przesadzam, ale zastanawia mnie czy moja mała nie jest ułożona za nisko!! mam nadzieję że gin rozwieje moje obawy! ;)

Kochana, ale chyba do dobrego lekarza to zawsze te kolejki....ja do swojego w oLSZTYNIE to się umawiam zawsze jako pierwsza pacjentka tego dnia (jako, że siedzieć za długo nie mogę.hahaha......całe dnie siedzę, ale co tam;)) .....a wchodzę i tak 4 albo i lepiej.......zawsze się wyczekam :) bo faktycznie pan doktor bardzo ceniony w sazpitalu wojewódzkim....jest jeszcze jeden fajny lekarz, ale podobno bardzo przystojny to przecież do takiego nie pójdę :p ;)

Bardzo chciałam wam pokazać nasze maleństwo i zrobiłam zdjecia tego co pokazało mi sie w telewizorze ;)

tu są jak widać stópki naszego maleństwa
d00119788fz.jpg

tu widać jak ssie paluszka :)
d00119807yn.jpg

a tutaj ziewa
d00119831my.jpg

przepraszam za jakość, mam nadzieję ze się dopatrzycie wszystkiego :)

Jeju ale fajnie! to chya niezłe uczucie widząc swoje maleństwo w trójwymiarze?? ja idę 31 maja na 3d już sie cieszę!!

reklama
Mycha te moje były w 4d - tzn w real time - nie byly to tylko zdjecia jak to wychodzi w 3 d ale było widać jak maleństwo sie rusza w dnejch chwili :) Fajnie masz że zobaczysz maleństwo - ja następne usg dopiero gdzieś pod koniec czerwca

Do góry