Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mojemu lekarzowi skończył się papier do drukarki i nie moglismy nic zrobić
A był taki widok,że hej ;D
Tak jakby chciał się chwalic swoimi skarbami ;D
Hej Mycha! Jeśli masz nagranie usg na płytkę, to włóż płytkę z nagraniem i zacznij odtwarzać, ustaw na właściwy moment i naciśnij klawisz 'print scrn' (w schowku będzie widok ekranu), potem otwórz z menu start->programy->akcesoria->paint i wklej ten widok naciskając ctrl+v. Potem możesz sobie zaznaczyć właściwy kawałek tego widoku ekranu (skopiować do schowka ctrl+v), zamknąć ten duży obrazek, otworzyć nowy (plik->nowy) i wkleić to co masz w schowku i już zdjęcie będzie gotowe , wystarczy je zapisać. Mam nadzieje, że troszkę pomogłam. No chyba, że masz wydruki na papierze i nie masz nagrania na płytce, to skaner jest niezbędny.
Nika płytkę bede mieć na koniec maja, wtedy skorzystam z twoich rad i na pewno się nimi posłużę. Teraz ma zdjęcia na papierze ale na pewno je wkleję już niedługo!