reklama

USG- Marcówki 2010

tuttobene-śliczne foty, włąśnie takie jak w reklamach. Widac dzieciątko a nie jakieś niezidentyfikowane plamy;-). Super!

Widzę, że też jesteś z Białegostoku? Ciesze się, bo z naszego regionu to pustki tu straszne:-(

reklama
ehh, a ja wogóle zdjęć nie widzę. Cos mam poblokowane na tym kompie. No nic. Może w domu uda mi isę podpatrzec. my jutro idziemy na 3d. Zabiore Filipka, ciekawe jak zareaguje jak zobaczy że ten dzidziuś tam jest taki "prawdziwy":-), mam nadzieję że dobrze :sorry2:

a mnie kopie najczesciej rano po jedzeniu;)zawsze patrze jak brzuch tak fajnie skacze albo jak sie przeciąga to super to wygląda.a was jak czesto kopie?bo mnie jak pare godzin nie kopie to juz panikuje ze cos nie tak jest:baffled:

a mnie kopie najczesciej rano po jedzeniu;)zawsze patrze jak brzuch tak fajnie skacze albo jak sie przeciąga to super to wygląda.a was jak czesto kopie?bo mnie jak pare godzin nie kopie to juz panikuje ze cos nie tak jest:baffled:

nie martw się, ja też tak panikowałam. A po jakimś czasie "dostawałam z nawiązką" :tak: U mnie niestety największe kopniaki i szturchańce idą w nocy. I często się tak zdarza że niestety nie mogę przez to zasnąć.

Nasz Bartuś w 25tc i 5dniu:-)

Załączniki

• DSC00483.JPG
    DSC00483.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 96
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry