reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

Dzięki Elżbietko, mam nadzieję, że się zechce odwrócić do tego czasu. Jakoś nie mam ochoty na CC.

Racja, nie wypadniesz z zawodu, bo zasypiemy cię jeszcze nieraz pytaniami ;-)

reklama
Dziewczyny, jak to dobrze, że mamy taką Elżbietkę! Bo bez jej wiedzy to nie jedna z nas pewnie umierała by ze zdenerwowania i niepotrzebnie gnala do ginekologa :-)

Dziewczyny, jak to dobrze, że mamy taką Elżbietkę! Bo bez jej wiedzy to nie jedna z nas pewnie umierała by ze zdenerwowania i niepotrzebnie gnala do ginekologa :-)
jak najbardziej się również pod tym podpisuję (Monika- mam nadzieję, że się nie obrazisz;-) ). Wtrącę tylko, że podziękowania należą się także mężowi Eli, za to, że się zafasolkowali w odpowiednim czasie. ;-)

HA! Ja wreszcie wiem ze bedzie dziewuszka
Moj maz jak zobaczyl fotke to stwierdzil ze widzi pajaka jakiegos :D dopiero jak mu wytlumaczylam ze to glowka i ze mala trzyma raczke przy buzi to stwierdzil ze no faktycznie :p rozmiarow niestety nie podam bo nie mam wydruku ale wiem za mala wazy ok 850g i wszystko jest 100%ok
usg111006.jpg

reklama
marita
to ze moje malenstwo do pewnego momentu bylo tydzien wieksze niz wynikalo z @ to byl w pewnym sensie cod, poniewaz nawet przy leczonym nadcisnieniu dzieci czesto sa mniejsze niz wynika z ogolnych pomiarow, poza tym waga jest tylko ''przewidywana'' i wiele zalezy od lakarza ktory robi usg bo kilka mm w te czy w te i moze byc +- 100g a poza tym teraz sie zaczna nasze malenstwa roznicowac czy beda male czy duze, raczej malo prawdopodobne zeby dziecko wazylo za duzo :D w moim przypadku 850 to jest calkiem niezla waga, tylko nadal musze cisnienia pilnowac moja mama tez z cisnieniem miala problemy i ja sie urodzilam 2500 tylko mimo ze w terminie

Do góry