Karolla faktycznie świat jest mały 
Ja mam wizyte na 15.15 i mam nadzieję, że uda się zobaczyc czy to chłopczyk czy dziewczynka, ale coś ostatnio doktor mówiła,że mamy się nie nastawiac na chłopaka
Czekam na zdjątko Twojego usg i pozdrawiam gorąco 

reklama
Hej Puma!!
Kurcze nie zabrałam dzisiaj usg z domku bo miałam problem w ogóle z wyrobieniem sie na czas do pracy!!!
Potrzebuje chyba wiecej snu chociaż padam o 23.00 i śpię do rana ja mieszkam na morenie a ty??
Postaram sie jutro wkleić w końcu fotkę bobasa oczywiście czarno-białą ;D
Kurcze nie zabrałam dzisiaj usg z domku bo miałam problem w ogóle z wyrobieniem sie na czas do pracy!!!
Potrzebuje chyba wiecej snu chociaż padam o 23.00 i śpię do rana ja mieszkam na morenie a ty??
Postaram sie jutro wkleić w końcu fotkę bobasa oczywiście czarno-białą ;D
Hej Karolla 
Widzę, że nas wszystkie dopada to straszne roztargnienie, ja też wiecznie czegoś zapominam albo coś gubię
Ja mieszkam na Ujeścisku, było nie było niedaleko 
I z tego co widzę to nawet w tym samym wieku jestesmy ,czyli straszne staruszki hi hi hi
Ehhh nadal czekam na zdjęcie, może w końcu uda mi się zobaczyć Twojego fasolka 

Papapatki
Widzę, że nas wszystkie dopada to straszne roztargnienie, ja też wiecznie czegoś zapominam albo coś gubię
Papapatki
Kasia178
Fanka BB :)
hej!
Śliczne te Wasze maleństwa
My dopiero wrociliśmy ze szpitala, ale już wszystko ok z dzidzią. jutro zmolestuję męża, żeby mi wkleił zdjęcia mojej Kruszynki bo dziś tatuś- sędzia ma mecz
Idę spać nareszcie do swojego łóżka
Pozdrawiam!!
Śliczne te Wasze maleństwa
reklama
Podziel się: