Kahaka, tak styropianowe. I też jedno jajko kilka dobrych godzin, bo wpierw wyciąć odpowiedniej długości wstążki, trochę na to schodzi, potem każdy kawałek odpowiednio złożyć i "przyszpilić" do jajka, a żeby było równo to trzeba się namierzyć trochę, no i na końcu ewentualne ozdoby :-)
reklama
Martuś, jakie ładne stadko
I jakie liczne!!! Na jajkach będą stały ok 
Aelreda, jakie śliczne - istne klejnociki
Nigdy nie próbowałam, bo jak patrzę na takie to wydają się takie pracochłonne i trudne. Te karczochowe to też na styropianowym jajku?
Aelreda, jakie śliczne - istne klejnociki
HELOŁ!!!!
Co tu tak cicho??? Nikt nic nie robi, nie pokazuje
Ja ostatnio skończyłam jajo - sprawiło mi sporo problemów, bo zaczęłam wg wzoru i okazała się za ,małe no i musiałam improwizować. Ale chyba najlepiej mi wyszło
Oto ono:
Pozdrawiam wszystkie Artystki i odzywajcie się
Co tu tak cicho??? Nikt nic nie robi, nie pokazuje
Ja ostatnio skończyłam jajo - sprawiło mi sporo problemów, bo zaczęłam wg wzoru i okazała się za ,małe no i musiałam improwizować. Ale chyba najlepiej mi wyszło
Oto ono:
Pozdrawiam wszystkie Artystki i odzywajcie się
Załączniki
Martusia85
Fanka BB :)
Basiu: super! mi też się ten kwiatek podoba....
dotka: To Kahaka podała Ci instrukcje-nie ja
Ja ostatnio jakoś mam przerwę w tworzeniu-ale w weekend nadrobię-może właśnie koszulki na jajka...
dotka: To Kahaka podała Ci instrukcje-nie ja
Ja ostatnio jakoś mam przerwę w tworzeniu-ale w weekend nadrobię-może właśnie koszulki na jajka...
Cieszę się, że Wam się moje improwizacje podobają 
I znalazłam jeszcze jeden blog z koszulkami - są inne - tylko jedna się powtarza. Zatem te inne próbuję, a tu link
Radość szydełkowania: Ażurowe koszulki na jajka
I znalazłam jeszcze jeden blog z koszulkami - są inne - tylko jedna się powtarza. Zatem te inne próbuję, a tu link
Radość szydełkowania: Ażurowe koszulki na jajka
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Właśnie robię 3 rząd koszulki na jajo
Ale chyba mi kordonka zabraknie-nie myślałam, że tak dużo go idzie... tzn właściwie robię z muliny 
Podziel się: