reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Kahaka, tak styropianowe. I też jedno jajko kilka dobrych godzin, bo wpierw wyciąć odpowiedniej długości wstążki, trochę na to schodzi, potem każdy kawałek odpowiednio złożyć i "przyszpilić" do jajka, a żeby było równo to trzeba się namierzyć trochę, no i na końcu ewentualne ozdoby :-)

reklama
Martuś, jakie ładne stadko :) I jakie liczne!!! Na jajkach będą stały ok :)
Aelreda, jakie śliczne - istne klejnociki :) Nigdy nie próbowałam, bo jak patrzę na takie to wydają się takie pracochłonne i trudne. Te karczochowe to też na styropianowym jajku?

Matrus dzięki za instrukcję :) wierze ze frajda ale jakos ostatnio mam prywatnie problemy wiec i mnie czasu i checi na hobby i robotki reczne :)

HELOŁ!!!!
Co tu tak cicho??? Nikt nic nie robi, nie pokazuje :)
Ja ostatnio skończyłam jajo - sprawiło mi sporo problemów, bo zaczęłam wg wzoru i okazała się za ,małe no i musiałam improwizować. Ale chyba najlepiej mi wyszło :)
Oto ono:

Pozdrawiam wszystkie Artystki i odzywajcie się :)

Załączniki

• jajo3.jpg
    jajo3.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 31
Basiu: super! mi też się ten kwiatek podoba....
dotka: To Kahaka podała Ci instrukcje-nie ja :)

Ja ostatnio jakoś mam przerwę w tworzeniu-ale w weekend nadrobię-może właśnie koszulki na jajka...

Cześć :)
U mnie ostatnio powstało tylko jedno jajko, ale dziś doszły nowe serwetki, więc może jeszcze coś stworzę w weekend :)
Basia, super te kubraczki na jajka.

reklama
Właśnie robię 3 rząd koszulki na jajo :) Ale chyba mi kordonka zabraknie-nie myślałam, że tak dużo go idzie... tzn właściwie robię z muliny :)

Do góry