reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Zjolu, Kahaka - dzięki za komplementy :)
Martusia - no tak, muliny jest w takim pojedynczym... "motku" niewiele. Ale kordonek jest zazwyczaj w większych kłębkach. I mulina może być troszkę grubsza od kordonka, ale niekoniecznie ;) A który wzór robisz?
Ja skończyłam następne, ale moją zmorą są chyba baterie do aparatu - ostatnio rozładowałam, bo zapomniałam wyłączyć aparat, nie naładowałam od razu no i jak jest potrzebny to nie ma... Gdzie ja mam głowę ;)

reklama
Ten co mi na maila wysłałaś-ale doszłam do 4 rzędu i sprułam-po pierwsze mulina się skończyła-a po drugie za wielkie już wychodziło-przez mulinę i grube szydełko... później zacznę od nowa, ale teraz spać mi się zachciało :)

Kolorowych snów :)
Ja na szczęście mam spory zapas kolorowego kordonka - z czasów, kiedy mój tata (tak, właśnie tata) haftował. Pracował za granicą i nudziło mu się, więc haftował :) No i sporo zapasów zostało, bo kiedy wrócił do Polski, nie miał już czasu na nowo odkryty talent. To było laaaata temu, ale kordonkowi na szczęście nic się nie stało, leżał u rodziców i czekał. No i się doczekał, wprawdzie do innych celów, ale zawsze.

Dotka prześliczna :) Będziesz robić więcej?
A ja ostatnio stworzyłam takie:

Załączniki

• jajo4.jpg
    jajo4.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 33
DSC00224.jpg kiepska jakość bo oczywiście przez komórkę....
Basiu-zrobiłam mniej rzędów chyba niż w przepisie-a w sumie to już i tak jajko XXL :) Kordonek dość gruby, ale tylko taki miałam....

Śliczna koszulka, gratulacje :) I kolor jaki ładny. I wiesz, jak włożysz trochę większe jajo to koszulka się naciągnie. Bo ja nie zdawałam sobie sprawy z tego, że kordonki mają różną grubość właśnie. No i trzeba kombinować, to ostatnie ja z kolei musiałam powiększyć czyli dorobiłam jeden rząd więcej, ale jak musisz pomniejszyć, to szybciej się zrobi :)

reklama
Do góry