reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Ale konkretnie co Ci Martusiu nie wyszło? Bo mi jak robiłam pierwszego kwiatka - to taki mały się zaczął robić no i musiałam dodać oczek i dorobić jeszcze jeden kwiatek.
Ale tutaj jest link Radość szydełkowania: Ażurowe koszulki na jajka
i niby kwiatka tak samo się robi, ale inny jest początek no i tutaj mi już wyszedł ten kwiatek normalnie
Pozdrawiam i nie poddawaj się kochana :-)

reklama
hejka
chyba niedługo bedę siedzieć w domciu na zwolnieniu i bym chciała wrócić do szydełkowania i nawet zacząć znowu wiąźć
tylko chyba już nie pamiętam bo byłam bardzo małą dziewczynką jak to robiłam
doradźcie co kupić jakie druty , a jakie szydełka
albo podpowiedzcie gdzie szukać informacji
dziękuję:)

Witaj lopop. Ja wprawdzie nie jestem zbyt doświadczoną dziewiarką, ale szydełko czy druty dobiera się do rodzaju i grubości włóczki - a w tym zazwyczaj może pomóc pani w pasmanterii. Tam gdzie włóczkę, tam i szydełko i druty można kupić, więc sprawa ułatwiona. Mam nadzieję, że swoje pokażesz nam swoje dzieła :)
Pozdrawiam

Witaj lopop. Ja wprawdzie nie jestem zbyt doświadczoną dziewiarką, ale szydełko czy druty dobiera się do rodzaju i grubości włóczki - a w tym zazwyczaj może pomóc pani w pasmanterii. Tam gdzie włóczkę, tam i szydełko i druty można kupić, więc sprawa ułatwiona. Mam nadzieję, że swoje pokażesz nam swoje dzieła :)
Pozdrawiam
jak zacznę i będzie przypominać piękne dzieła to możesz być pewna że tak

A ja zabrałam się dziś za masę solną :) moj brat bierze 16 ślub cyilny i chciclam im zrobić jakąś fajną pamiątkę ślubu - pomysł już mam ale nie zdardzę Wam pkazę jak już będzie gotowy efekt.

Z reszy masy zrobiłam sobie świeczniczek i aniołka :)

Jutro będę suszyć i pod koniec tygodnia malować.

Wróciłam po przerwie :D
przerzuciłam się z decoupagu na scrapbooking...Zrobiłam na razie 2 kartki.
kmafb5jIqSWxBDuLkB.jpgW5Z6dRKBiPeuj5baAB.jpgCv2YWDJnu4Cck29GNB.jpgBT4NhjdEM9k2yBpLmB.jpg

pencil.png

Kahaka, prześliczne! A te przeszycia to Ty osobiście, czy takie się kupuje kartoniki już przeszyte?
I nie mogę się doczekać tej tajemnicy Dotki, ale koniec tygodnia niedługo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry