reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Cześć dziewczyny!
Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu
Aktualne zdjęcie w avatarze
Duże zdjęcie jest na fb oczywiście także zerknijcie na mój profil.
Zmiana kolosalna mówię wam,na nową muszę się przyzwyczaić ale jestem bardzo zadowolona i nigdy przenigdy nie zmienię na inny.Mąż zadowolony bardziej niż Ja,ciągle powtarzał że "mam w końcu moją blondyneczkę"
wariat mówię wam
Dziś już się pakujemy ostatecznie,robotę mam w domu,mąż w pracy na nadgodziny pojechał bo super kasa więc się zdecydował.
Pozdrawiam was mocno i w miarę możliwości będę zaglądała ale jakby co to wracam do was po urlopie jak wszystko ogarnę
3majcie się!
Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu

Zmiana kolosalna mówię wam,na nową muszę się przyzwyczaić ale jestem bardzo zadowolona i nigdy przenigdy nie zmienię na inny.Mąż zadowolony bardziej niż Ja,ciągle powtarzał że "mam w końcu moją blondyneczkę"

Dziś już się pakujemy ostatecznie,robotę mam w domu,mąż w pracy na nadgodziny pojechał bo super kasa więc się zdecydował.
Pozdrawiam was mocno i w miarę możliwości będę zaglądała ale jakby co to wracam do was po urlopie jak wszystko ogarnę

Atyde85
Fanka BB :)
Martuś, bardzo mi przykro z powodu straty dziadka. Tak szyje na zamówienie znajomym i znajomym znajomych. Kiecka fajna, z modnym elementem koronki.
Aga, ślicznie wyglądasz, fajnie, że Ty i emek jesteście zadowoleni. Miło jest jak emek komplementuje swoją żonkę. Miłego urlopu w PL.
Aga, ślicznie wyglądasz, fajnie, że Ty i emek jesteście zadowoleni. Miło jest jak emek komplementuje swoją żonkę. Miłego urlopu w PL.
Martusia85
Atyde a umiałabyś taką uszyć i ile by to kosztowało... We wrześniu mam wesele-byłoby jak znalazł 
edit.
byliśmy dziś na kajakach i teraz nie mogę usiedzieć na krześle bo mam wrażenie że tak mną bują
edit.
byliśmy dziś na kajakach i teraz nie mogę usiedzieć na krześle bo mam wrażenie że tak mną bują
Ostatnia edycja:
Atyde85
Martus, tak umiem taką uszyć. Koszt szycia to 80 zł ( bez materiału). Fajnie będzie prezentować się z wiązaniem na szyji i dobrze podtrzyma biust. Dolna warstwa nazwe ja turkusową to kilka warstw tiulu. Jeśli zamieni się go na żorżetę to będzie bardziej lejąca a nie taka fruwająca. Wg mnie będzie bardziej elegancka. A napisz mi jak z przymiarką, czy bez przymiarki i wysyłka pocztą. Napisz mi gdzie mieszkasz?
Atyde85
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziękuję za komplementy 
Miłego dziewczyny!

Miłego dziewczyny!
Martusia85
Atyde, odpisałam Ci na pw żeby wątku nie zaśmiecać 
reklama
agnieszka.kk