reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Cześć dziewczyny!

Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu
laugh.gif
Aktualne zdjęcie w avatarze
yes2.gif
Duże zdjęcie jest na fb oczywiście także zerknijcie na mój profil.
Zmiana kolosalna mówię wam,na nową muszę się przyzwyczaić ale jestem bardzo zadowolona i nigdy przenigdy nie zmienię na inny.Mąż zadowolony bardziej niż Ja,ciągle powtarzał że "mam w końcu moją blondyneczkę"
laugh.gif
wariat mówię wam
laugh.gif

Dziś już się pakujemy ostatecznie,robotę mam w domu,mąż w pracy na nadgodziny pojechał bo super kasa więc się zdecydował.

Pozdrawiam was mocno i w miarę możliwości będę zaglądała ale jakby co to wracam do was po urlopie jak wszystko ogarnę
biggrin.gif
3majcie się!

Martuś, bardzo mi przykro z powodu straty dziadka. Tak szyje na zamówienie znajomym i znajomym znajomych. Kiecka fajna, z modnym elementem koronki.

Aga, ślicznie wyglądasz, fajnie, że Ty i emek jesteście zadowoleni. Miło jest jak emek komplementuje swoją żonkę. Miłego urlopu w PL.

Atyde a umiałabyś taką uszyć i ile by to kosztowało... We wrześniu mam wesele-byłoby jak znalazł :)

edit.
byliśmy dziś na kajakach i teraz nie mogę usiedzieć na krześle bo mam wrażenie że tak mną bują

Ostatnia edycja:
Martus, tak umiem taką uszyć. Koszt szycia to 80 zł ( bez materiału). Fajnie będzie prezentować się z wiązaniem na szyji i dobrze podtrzyma biust. Dolna warstwa nazwe ja turkusową to kilka warstw tiulu. Jeśli zamieni się go na żorżetę to będzie bardziej lejąca a nie taka fruwająca. Wg mnie będzie bardziej elegancka. A napisz mi jak z przymiarką, czy bez przymiarki i wysyłka pocztą. Napisz mi gdzie mieszkasz?

Sorry za brak zdjęć, zapomniałam. Byłam w robocie i grillujemy. Muszę poprosić emka o sesje mojej sukienki, bo nie mam fajnych zdjęć ze złotych godów. Wrzucam jedno, jak uciekam z krawatem męża, hi.HPIM0833.jpg

Atyde duzo Cie tam widac hihih griluj ile wlezie bo pogoda superowa jest
Martus kiecka fajna ;) ciekawa jestem jak by wygladala jak Atyde uszyje
Aga super blond najwaniejsze ze czujesz sie soba teraz ;)

reklama
Do góry