reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Tak Bodzia komplecik ;-) Ostatnio tak mnie wzięło na biżuterię. Jakoś nigdy nie nosiłam, ale jak zobaczyłam jakie fajne rzeczy robisz to się nakręciłam. Bo to takie proste i ładne jest, tak jak ja ;-)

reklama
Bodzia odebrałam z poczty mój komplet! Rewelacja! Dziękuję! Teraz czekam na moment kiedy będę mogła go ubrać, bo od 2 dni chodzę w starych jeansach i brudnej koszulce (czytaj remont), ale dzisiaj chyba sobie daruję i pójdę na spacer w nowej biżuterii ;-)

Elena a Tobie juz doszły??? I co sądzisz o tych czerwonych paskach?? Na poprzedniej stronie są :-)

Wieczorne zajęcie
dsc05132kz.jpg

By bodzinka at 2011-05-30
dsc05131k.jpg

dsc05130n.jpg

dsc05129j.jpg

dsc05128e.jpg

dsc05127ob.jpg

Bodzinka, a przydałby Ci się do czegoś taki ozdobny farbowany dość gruby drucik z takimi jakby szyszkami wielkości bazi? Wszystko w kolorach z pogranicza czerwieni i różu. Miałam coś takiego we włosach na ostatnim weselu. Zostało mi i nie mam co z tym zrobić. A Ty takie różne cuda wymyślasz, może byś to do czegoś wykorzystała :) Końcem tygodnia, jak będę mieć chwilę, to zrobię zdjęcie, bo nie potrafię tego lepiej opisać...

Niom zakupiłam podkładki i kolczyki.
Teraz jeszcze dzis zakupie bransoletki i serwetki :-)

reklama
Bodzinka, te druciki, o których pisałam, wyglądają mniej więcej tak:

Jeśli Ci się przydadzą, to napisz mi swój adres - wyślę Ci jutro :)

Do góry