reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
Bodzia to ja biore ta poprzednią i z powyższych ta zieloną puszke(czyli 2 sztuki)
Jeszcze bym chciala takie kolczyki-zielen z pomaranczowym motylem albo kwiatkiem(pomarańcz taki fest piżdzący-je kolczyki Ewy. A zielony np taki jak listki na puszce:)
Ale wymyslam co?? Bodzia ale kto nie zrobi jak nie TY??

Będą kolczyki :-) W tym tygodniu odbiore bazy, pewnie jutro, i będe robic :-)
Ewus ty chciałas podkładki..Hmmm jeszcze któras??? Bo wziełam na da komplety i nie wiem czy macie preferencje czy moge urzadzic dzika twórczośc :-) Bo jakby co to sobie chętnie zostawie takze spoko spoko ;-) Wydawało mi się, że ktoś chciał ale ja ostatnio mam mega problemy z pamięcią...

54a13e8ab55c.jpg

Elena wysyłac Cie je już czy chcesz zobaczyc te co będe teraz robiła??? Tylko to chwile potrwa bo Młode wymagajace ostatnio...

reklama
Bodzinka - super :) Póki mam kasę na koncie, to napisz mi, ile za te podkładki + biedrony + wysyłka. A zostały Ci jeszcze któreś paski albo w ogóle jakieś inne kolczyki? To może hurtowo zadziałam i jeszcze coś dobiorę :)

Aha - wczoraj wysłałam Ci te druciki. Mam nadzieję, że poczta ich nie rozwali, bo są w zwykłej kopercie bąbelkowej...:/ (śmieszne słowo - bąbelkowy :D)

Do góry