reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Jakieś mam to pokaze i paski czerwone mam ale u teściówki to wyśle Ci je jutro...No i wreszcie PADA to się biore za robienie ;-)
Elena w czerwone paski np. w pomarańczowe paski...w czarno białe paski. z różami na czarnym i innym..z bukietami..w zieleni w fiolecie..
I takie mam na składzie jeszczew zieleni

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Bodzinka - a ile chcesz za podkładki? Bo ja się zastanawiam, ale jeszcze musiałabym Małzona przekonać, że to niezbędny wydatek ;-)

6 podkładek 20 zł :-) Teraz bede robiła z amorkami...:-) Ale inne pewnie tez jak obrobie kolczyki :-)

Bodzinka - to ja bym chciała, ale nie musisz się spieszyć. Tylko ja to bym chciała coś z czerwonym. A dałoby się zrobić podkładki takie jak te kolczyki-biedronki?

Czerwone da się zrobic :-) Ale kształt to tylko własnie kwadraty ewentualnie okrągłe ... Poszukam jakichs fajnych serweteczek, może znajde z biedronkami ;-) Sobie tez chce zrobić właśnie czerwone :-)

To ja się jeszcze pozastanawiam,co bym dokładnie chciała, dobrze? Może jakieś kwiatki? Tylko, że podkładki z kwiatkami już mam :baffled: Ehh, muszę coś wybrać. Mogę mieć parę dni do namysłu?

Bodzinka - wytłumacz mi jak krowie na rowie - jak się robi taką podkładkę. Naklejasz serwetkę na podkładkę i wsio? Jeśli nie ma serwetek z biedronką, to nie da się podkładki z biedroną zrobić?

Cwietka - ja myślę, że to jednak bardziej skomplikowane jest ;-) Na pewno dochodzi kilka warstw lakieru i coś tam jeszcze, co daje ten super efekt popękania ;-)

reklama
Źle sformułowałam pytanie - chodziło mi o to, czy serwetka daje obrazek. Czyli jeśli wymyślę sobie jakiś wzorek, a takiej serwetki nie ma, to nie da się czegoś takiego zrobić?

Ale ta allegrowiczka ma superanckie wzory. Najchętniej bym zamówiła z 10 kompletów :-D Bodzinko - czy nie będzie problemem, jeśli każda podkładka miałaby inny wzorek?

Do góry