reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

oj tak bransoletka i kolczyki moje!!!! Bodzianka dawaj nr konta i wysyłaj!!!!!
Juz sie tych cudeniek doczekac nie moge:)
Jutro postaram sie wysłac puszki bo mam spakowane tylko papier kupie i opakuje. Jeny jak mi ciezko na tą pocztę dotrzeć...

reklama
Wiem cos o tym dlatego fajnie by było jakbyście cos chciały i dały mi znać do jutra to bym hurtowo wysłała ;-) Ale jak nie to przynajmniej bede miala motywacje żeby wyjśc :-p

Bodzia, ale jeszcze na te turkusy z brązem czekam ;-), to już mi to razem z paskami wyślesz, co? I może te zielone esy-floresy, zastanawiam się:-).
Ojej, ale ta bransoletka dla Yvony piękna:szok:, szkoda, że nie dla mnie takie cudeńka :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cristal te co Ci podesłalam to sa turkusowe własnie Za mało brązu???Albo za mało turkusowe bo turkus sama mieszam.... a Ty pisałaś, że nie możesz bransoletek??? Bo Ci na łapke nie wchodzą??? a pewnie, ze jedna paka wyśle :-) No to jak z ta bransoletka??? Robic??? Tylko moment trzeba zaczekac na materiały...Połaze i poszukam bardziej brązowego brązu do tych turkusików :-)

Ostatnia edycja:
Mam na składzie jeszcze takie oooo

Uploaded with ImageShack.us
dsc05754m.jpg

By bodzinka at 2011-06-12

A juz kupione a zrobione sa takie ;-)
Te fioletowe nadal do wzięcia ;-) Zielone esy floresy jeszcze nie wiadomo :-)
dsc05608r.jpg

Komplet do bransoletki
dsc05604k.jpg

dsc05599.jpg

dsc05736c.jpg

Bodzia - ja jestem grubokoścista, heh, więc na moje nadgarstki standardowe bransoletki niestety nie wchodzą, musiałabym sobie wybić kciuk, albo coś takiego, więc niestety odpada. Posiadam 2 bransoletki drewniane, ale zakładanie ich to prawdziwe tortury, więc zrezygnowałam.

A które to turkusiki - te zielone? Bo ty mi podesłałaś tylko tą fotkę z zielonymi, fioletami i paskami b/cz. Chyba, że mój monitor inaczej wyświetla kolory.

W poprzednim poście drugie od góry....Mozliwe, że nie doszła bo cos mi się działo z wiadomościami ///

Jak ty robisz takie cuda?? PRZEPIĘKNE!! Bodzinka a jakąs puszeczkę w kolorze turkusowym lub wenge posiadasz?? (lub turkus@wenge w jednym) :) Przydałaby mi się na biżuterię... Biżuteria cudo ale te puszeczki to mistrzostwo! :-)

reklama
Do góry