reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Bodzinko - przepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale późno wróciłam, bo poszliśmy z lektorami na piwo, a jak weszłam do domu, to okazało się, że Idylce wychodzi kolejny ząb i trzeba było tulić dziecinę.
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno?
Bo chciałabym dla mojej mamy:
SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt cz X NOWE! (1660289206) - Aukcje internetowe Allegro
numery serwetek: 4096, 4097, 4098, 4100, 4101, 4102 - papryczki, cytryny, banany, wiśnie, brzoskwinie

a dla mnie motywy marinistyczne:
SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt cz X NOWE! (1660289206) - Aukcje internetowe Allegro
4025, 4027, 4028

SERWETKI DECOUPAGE- cz.III nowości 55gr szt. (1660289113) - Aukcje internetowe Allegro
0735

SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt (1660287417) - Aukcje internetowe Allegro
0238, 0239

SERWETKI DECOUPAGE- 55gr szt cz VI Nowości (1660289156) - Aukcje internetowe Allegro
1617

Jest 7, ale wybierz te, które się będą najbardziej nadawały do przycięcia.

reklama
Tak, tak tak - kwadratowe, jeden - z owocami - dla mamy na prezent, drugi - ze statkami - dla mnie :-) Prześlij numer konta, to przeleje pieniądze.

elena
masz racje ale nie mam jak sobie zorganizowac inaczej dnia bo nikogo nie ma do 17-18 w domu :( a pozniej to wiadomo kapiel jaska jedzenie i spanie...

bodzinka
ty sama malujesz te serwetki !!?? jakie one piekne wszystkie !!!

kurcze tak bym chciala sie zabrac za cos co by mi przyjemnosc sprawialo, ostatnio czytalam o masie papierowej i co... nie mam zwyczajnie czasu zeby sie zabrac za to... :( abu ...

Nie no nie mauje tylko wycinam..Ale i tak strasznie pracochłonne to..Ale ile mi radości daje :-)Kolczyki ok dwóch, trzech dni robie..Żeby porządnie powysychały no i jak maluch dają...

Bodzinka jesteś wielka,podziwiam że masz jeszcze siły na wieczorne robótki,ale skoro sprawiają Ci tyle radości to nic tylko robić i sprzedawać,a interes kwitnie :-)

reklama
bodzinka
ja juz pisalam ze podziwiam i chyba nie przestane nigdy :) tez bym chciala tak sobie posiedziec wieczorem ale akurat wieczorem przychodzi do domu moje drugie dziecko :] ktore jest zbyt zmeczone praca zeby zajac sie jaskiem a i obiad mu trzeba pod nos podac bo przeciez raczki ma chore... bbrrr

wpadłam na pomysł :) ale to jak juz mi sie uda zrobic to wam pokaze cos do dziecinnego pokoju :) ahhh juz sie doczekc nie moge tylko po wyplaci kupie potrzebne rzeczy bo mnie nie stac narazie na moj pomysl :) ahhh !!!

Ostatnia edycja:
Do góry