reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Bodzinka super! Pomyśl, czy nie warto byłoby ich robić trochę więcej i sprzedawać.
Myśle...Te są dla mojej mamy dla jakiejś zwierzęcej fundacjii..
Wiolcia w każdej z nas drzemia ukryte talenty.Moje wydobyły n a swiatło dzienne panie terapeutki.
A co do decoupage, jedna z dziewczyn zrobiła w nim cały przedpokój a mnie kusi szfa dzieci...No i jaka biżuterie można zrobić z niej...A w ogóle to i nne dziewczyny robiły branzoletki i zawieszki cudne, kupiłam pare i błyszcze he he he.

reklama
Stwierdziłam wczoraj, że sama zrobię Frankowi przybornik na łóżeczko. Na drutach - prostokątny tył i kieszonki. Jestem po szybkiej powtórce przerabiania oczek i mam już - uwaga uwaga - trzy rzędy ;) Ciekawe czy zdążę z tym w miesiąc ;) ;) ;)

reklama
szpatułka przepadła jak kamień w wodę:) ale napis nawet mi się podoba:D oby tylko klej mocno trzymał, żeby mi literki syna nie zasypały:D
oczywiście szyłam sama żeby nie było, a potem sama wypychałam watą.....jeśli przy kolejnym dziecku wpadnę na pomysł szycia literek, to na bank będzie ono miało imię na trzy litery :D

boryseknascianie.jpg

Do góry