reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
Biedrony są suuuper :) I paski też :)
Ale ja już w tym miesiącu stopuję z zakupami ;) Jeszcze mamy ślub w sobotę i trzeba jakiś ciuch kupić :/

Ewa jak jakies chcesz na przyszły miesiąc mów odłoże ;-) Te podkładki moga byc ze slonecznikami?? Ach i 6 sztuk ok 20 zł...Może byc??
Buzc znalazłam czarno białe paski :-) Komplecik ma byc?
W ogóle jak ostatnio ogladałam serwetki to pod kontem puszek i koszyków dziś obejrzałam pod kontem kolczyków i znalazłam takie cudne, że az mnie głowa rozbolała!!!
Cristal musze Tego bloga załozyc moze pojda one mi :-)

Bodzinka, Ty jesteś jakaś wróżka czy co?? Skąd wiesz, że ja uwielbiam słoneczniki??:) Były na naszych zaproszeniach ślubnych, a właściciel restauracji, gdzie mieliśmy wesele, jakimś cudem zdobył je na stoły :D Przez cały rok narzeczeństwa dostawałam od przyszłego Męża dwa razy w miesiącu słonecznika właśnie :)

Cena ok :) Ja się dostosuję :) Ty tu jesteś szefem :)

Aha - super pomysł z albumem na FB!

PS. Cały wieczór chodziłam wczoraj w Twoich kolczykach :) Mężowi się bardzo podobają :)

Bodzia - koniecznie :-)
Buzc znalazłam czarno białe paski
biggrin.gif
Komplecik ma byc?
Ja też, ja też!!!! Ja też bym dekupażowe wolała - strasznie mi sie ten efekt popękany podoba:tak: Więc jeśli masz takie serwetki to ja poproszę. Nawet kwadraty,(czy tam koła) - bo te Twoje kolorowe są boskie! A bransoletkę tez bym do kompletu chciała, ale nie wiem czy mi wejdzie na rękę :dry: Bo standardowe rozmiary nie wchodzą na moje nadgarstki:zawstydzona/y:
I chwal się co tam jeszcze masz. Dla mnie wszelkie zimne odcienie, połączenia typu turkus-brąz, biało-czarny, fiolet, ciemna zieleń :tak::tak::tak::tak::tak:

Ewa no wrożka to chyba nie ale kto wie, kto??? Jak zobaczyłam sloneczniki i wyobrazilam je sobie na brązowej podkladce...Ach....

Ostatnia edycja:
Ale mnie na wspominki wzięło :)
To nasze słoneczniki weselne - były na zaproszeniach i karteczkach z nazwiskami:

Rysowała Szwagierka. Ja zrobiłam swoje, ale nikomu się nie podobały :( To ich pierwotna wersja, bo końcowa zaginęła w akcji:

To się pochwaliłam :D

reklama
Do góry