reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

reklama
rozumiem, ze robicie domowa po to, zeby dziecko sie nie strulo? :-D bo moj piotrek pierwsze co to by jej skosztowal! a jak sie bedziecie bawic ta ciastolina z takimi maluchami?

ciastolina kupna też jest w pełni "strawna" ;-)

ale dość droga :sorry2:taką dla dzieci 1+ widziałam w internecie za 25 zł plus koszty przesyłki

rozumiem, ze robicie domowa po to, zeby dziecko sie nie strulo? :-D bo moj piotrek pierwsze co to by jej skosztowal! a jak sie będziecie bawic ta ciastolina z takimi maluchami?

można ugniatać wycinać foremkami wałkować i co Ci tylko wyobraźnia podpowie

Paweł dostał pierwszą jak miał 6 m-cy :-)
Takie zestawy kupne ale nie "play-doh" kosztują po 8 zł za 5 kubeczków. Nie jest to specjalnie dużo. A często można trafić zestawy z foremkami, Wałeczkami i innymi wyciskaczami.
My mamy ten komfort że mamy kolekcję rozbudowaną już ;-)

Ktoś pytał się o pacynki. Dzisiaj kupiłam w IKEA pacynkę owieczkę, ale było tam sporo innych zwierzątek cena 9,99. Na stronie są pokazane tylko malutkie, a ja kupiłam na całą rękę.

reklama
Do góry