Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Drukuję 2 słowa na A4, wycinam i naklejam pojedynczo na karton po pizzy z dostawy
. Raz się pomyliłam i nakleiłam nie na kolorowym tle, tylko na szarym i to kolorowe ciągle Maciusia ciekawi, w dodatku został się obrazek z jedzeniem (jakiś makaron) i tym bardziej ciekawi mojego głodomora:-)uczyliśmy Zuzie tą metodą (mocno zmodyfikowaną;-)) kolorów i można powiedzieć że większość już rozpoznaje potrafi pokazać który karton jest np zielony itd podobnie jest z kształtami jej ulubiony to oczywiście kółko wszędzie je widzi))
jej ulubiony to oczywiście kółko wszędzie je widzi))

To ja jestem zupelnie anty takim naukom. Uważam,że nasze maluchy i tak mają przegibane,bo rok prędzej zaczną edukację więc nie będę dodatkowo go męczyć. Oczywiście nie krytykuję Was,bo każdy robi jak uważa![]()

strasznie śmiesznie to wygląda i to niby nie takie dziecięce ale właściwie kto ma o tym decydować czy np taka i taka muzyka jest dla dzieci??? chyba ważne że dziecku się podoba i robi coś z radością