Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rzeczywiście nie zauważyłamz uporem maniaka ponawiam pytanie, bo jakos nie zostalo zauwazone:-(

ale może to kwestia osoby prowadzącejRzeczywiście nie zauważyłam
"365 dni z kochany maleństwem zabawa i poznawanie świata z dziećmi od noworodka do dwulatka" jest też druga część dla starszych dzieci
byłam z Zuzią na zajęciach próbnych i ani mi ani jej się nie podobałoale może to kwestia osoby prowadzącej

widocznie babka nie ma podejscia do dzieci
budujemy z klocków,czytamy książeczki,ukladamy różne edukacujne zbawki-dopasowywanie ksztaltów, zabawa w stary niedźwiedź moco śpi, w ganianego,gramy w pillkę,puszczamy bańki,tańczymy i śpiewamy,turlamy się,,,

Ruda Iza a dlaczeg rysowanie Wam nie wychodzi? Ja rozkładam ogromniasty arkusz papieru na podłodze i kredki idą w ruch zabawa jest super. Kolorowanki nie są interesujące dla mojego syna
ale bazgranie na podłodze

Rysowanie nam nie wychodzi bo nie mamy odpowiedniego miejsca, stół jest za wysoki a podłoga... hmmm mi by odpowiadała, ale omar woli nasz jasny dywanRuda Iza a dlaczeg rysowanie Wam nie wychodzi? Ja rozkładam ogromniasty arkusz papieru na podłodze i kredki idą w ruch zabawa jest super. Kolorowanki nie są interesujące dla mojego syna
ale bazgranie na podłodze
Piłeczki od fontanny kładziemy na podłodze ( mogą byc oczywiście inne , ale lakkie) , robimy z klocków bramkę i dmuchamy do niej........, skaczemy na dużym balonie, odkręcamy i zakręcamy różne pudełka, słoiczki od kremów....itd..... wkładamy jeden do drugiego i jeden na drugi tworząc wierze......... a mały ma frajdę jak je burzy.....