niezapominajka876
Fanka BB :)
Nooo, niektóre z Was pamiętają jak przyszłam w listopadzieWow, to już za miesiąc!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo, niektóre z Was pamiętają jak przyszłam w listopadzieWow, to już za miesiąc!![]()
19 lipca! Z wyprowadzki się cieszę, ale dokłada nam to pracy…
Pracuję w szkole![]()
Kuwa musiałaś? Nie wiem czy chce, mogłabym w czwartek, ale nie wiem, zobaczeA Ty @Lunaa09 się nie skusisz na wcześniejsze testowanie?
Dawaj szybciejTen cykl mam taki w miarę luz w głowie, co prawda macam się po cyckach i myślę o co kaman, ale wiem o co...Mam szczyt proga zapewne więc i bolacudu nie będzie, jakąś małą nadzieję mam, ale malutka, jestem realistką
![]()
To u mnie bardzo szybko spada. Teraz po piku po 12h był już połowa wartości. Zdj z czerwca i maja.U mnie potrafi trzymać dwa dni![]()
Kuwa musiałaś? Nie wiem czy chce, mogłabym w czwartek, ale nie wiem, zobacze![]()
W dzień ojca testujemy razemJa mam jeszcze tydzień do testowania a się już doczekać nie mogę ,mimo ,że nie działaliśmy po piku
Ciekawa jestem czy Stary dostanie też ode mnie prezent na dzień ojca czy tylko od młodej
Nie, nie należę do tych cierpliwych![]()
U mnie różnie, czasem spanie szybko, a czasami się utrzymuje dłużej. Ciekawe w sumie od czego to zależyTo u mnie bardzo szybko spada. Teraz po piku po 12h był już połowa wartości. Zdj z czerwca i maja.