Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tutaj nie widzęZnalazłam jakiś test w czeluściach szafek łazienkowych. Jak dla mnie linia parowania... Dziwne że w każdym jest widoczna ale jakoś nie wierzę w tak niewidzialna kreskę mając 11dpo
Ona słodko spi a my tu nóżkami tupiemy@Lunaa09 - a Ty testujesz?
Mam jedną w promieniu 20minut od pracy, a z pracy nie mogę się urwać tak sobie. Swoją drogą, wcześniej to ja miałam bajkę, firma wykonująca usługi była genialna a teraz... Wszystkiego trzeba pilnować i 7razy przypominać, a i tak zrobią po swojemu. Eh .A inna apteka?![]()
Hit, takiego scenariusza telenowela nie przewidziałaDzień dobry, no nie ma kresek, znaczy jest jedną
Ale powiem Wam hit, muszę ten test powtórzyć, bo zrobiłam i zrobiłam w między czasie kawę, no i tak stoję go ogladam i co? Wpadł do kawywyłowiłam, wytarłam i o
Zobacz załącznik 1708471