reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja dziś wiozłam auto do mechanika, umyłam okna, zmieniłam zasłonki, zrobiłam 2 prania razem z ułożeniem w szafie (😂), odkurzyłam i umyłam całą chatę, kosilam trawę (a mamy koszenia na 3h) wyrwałam chwasty, zakupy na kilka dni bo przyjeżdża do nas szwagier z rodziną na tydzień (😫) przy okazji umyłam lodówkę i szafki w kuchni, nie wiem skąd miałam dzisiaj tyle siły, gdzie ostatnio ograniczałam się tylko do sprzątania po jedzeniu, prania i odkurzania (podłoga to moja zmora) właśnie sobie nalałam zimne winko i zaraz idę spać, oby jutro też siły były 💪 trochę jestem pedantką i powiem wam, że 10 lat temu nie rozumiałam mojej mamy czemu po pracy chodzi zła w domu, a teraz jestem gorsza od niej chociaż jeszcze nie wróciłam do pracy 😂

Dzień dobry 🤗

Klasycznie witam się z kawusią, podaję ☕
Jeśli któraś zaczyna dzień od szklanki wody to też mam w zanadrzu 🍵 (to chyba matcha ale wody nie widzę 😅)

On tak działa ? Kuźwa kolejna rzecz, która powoduje senność czy coś ? 🙈😂

Czytałam, że senność może być rzadko występującym skutkiem ubocznym 😜
Na senność jako objaw ciążowy za wcześnie więc zostają leki 🤣🤣

@Lunaa09 @niecierpliwamatka jak tam Dziewczyny? 🤗

Ja zamelduje się o 9 z patykiem, muszą mi aptekę otworzyć, chociaż jak pomyślę o tej babie obsługującej to już mi niedobrze. Jest rano, okresu jak nie było tak nie ma. A zwykle rano przychodzi. No ale miałam sporo stresu w robocie to może się przesunąć... Więc na proszę o rozgrzeszenie do 9;16;P

Niech się okres przesunie, tak o 9 miesięcy plus połóg i ewentualne kp :D
Rozgrzeszenie ode mnie jest ale nie każ nam długo czekać bo ja żem niecierpliwa jak i Ty 😅😜

reklama
Ja zamelduje się o 9 z patykiem, muszą mi aptekę otworzyć, chociaż jak pomyślę o tej babie obsługującej to już mi niedobrze. Jest rano, okresu jak nie było tak nie ma. A zwykle rano przychodzi. No ale miałam sporo stresu w robocie to może się przesunąć... Więc na proszę o rozgrzeszenie do 9;16;P

A inna apteka? 😜

Do góry