reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
@kami1094 bardzo się cieszę, gratulacje ❤️ Wierzę, że wszystko będzie dobrze. A ten neoparin to z jakiego powodu?
@Paula. sz wiesz, to są tylko testy i czasami może się pik na nich nie pokazać a owulacja i tak będzie. Mi one nie zawsze wychodzą, nawet jak miałam owulacje potwierdzone na usg

@kami1094 bardzo się cieszę, gratulacje ❤️ Wierzę, że wszystko będzie dobrze. A ten neoparin to z jakiego powodu?
@Paula. sz wiesz, to są tylko testy i czasami może się pik na nich nie pokazać a owulacja i tak będzie. Mi one nie zawsze wychodzą, nawet jak miałam owulacje potwierdzone na usg
Ja sie nie nastawiam na ten cykl .
Zaczęłam brać dodatkowo zelazalo bo po łyżeczkowaniu I małpie tak poleciało w dół że byłam w szoku-=anemia.
Dzwonili nawet z przychodni że muszę leki brać to wiem .

Idą wakacje więc odpuszczam monitoring ewentualnie testy owulacyjne bo chce odpocząć.

Nawet 1 testa ciążowego niemam w domu .
I nie będę kupować.

Ja sie nie nastawiam na ten cykl .
Zaczęłam brać dodatkowo zelazalo bo po łyżeczkowaniu I małpie tak poleciało w dół że byłam w szoku-=anemia.
Dzwonili nawet z przychodni że muszę leki brać to wiem .

Idą wakacje więc odpuszczam monitoring ewentualnie testy owulacyjne bo chce odpocząć.

Nawet 1 testa ciążowego niemam w domu .
I nie będę kupować.
Ja mam jeden...jutro zatestuje dla formalności i w piątek..

Ze względu na historię poronień (dwa w tym roku) i mutacje. 🤗 Najpierw dostałam Acard, a dziś decyzja o zastrzykach żeby dać jak największe szanse. Przejrzałam tiktoka, nie zdawałam sobie sprawy z tego ile dziewczyn się kłuje. 🥹

Melduję, że zrobiłam ten zastrzyk. Co prawda najpierw myślałam, że zemdleję, potem, że się porzygam, ale zrobiłam. Jeszcze żyję. 😂
Możecie być ze mnie dumne. 🥹

reklama
Ja mam jeden...jutro zatestuje dla formalności i w piątek..
Testuj .
Mam nadzieję że wyniki będzie pozytywny.
Mną ostatnio targają takie emocje,wszędzie ciążę.
Nie cieszę się z czyjeś ciąży;bo mi przez przypadek zostało to odebrane .niema powodu poronienia.
Powinnam kupować coś dla dziecka a nie testy owulacyjne lub ciążowe .

Nie całe życie będzie źle,w końcu będzie dobrze .
TYLKO KIEDY BĘDZIE DOBRZE. ??

mam dziś spadek energii na męża dre japę.
Nic mi nie pasuje.
Chce wrócić do życia,sprzed starań.

Do góry