Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo to prawie jak u mnie było, teraz i tak miałam później owulacje, ale w maju w 11dc..U mnie dziś 6dc i chyba zacznę od jutra owulaki robić, bo wydaje mi się, że już mi się zaczął śluz płodny![]()
No muszę się pilnować, bo u mnie zawsze późne owulacje, ale w tym cyklu biorę lamettę, więc na pewno będzie wcześniejNoo to prawie jak u mnie było, teraz i tak miałam później owulacje, ale w maju w 11dc..
Ja sie nie nastawiam na ten cykl .@kami1094 bardzo się cieszę, gratulacjeWierzę, że wszystko będzie dobrze. A ten neoparin to z jakiego powodu?
@Paula. sz wiesz, to są tylko testy i czasami może się pik na nich nie pokazać a owulacja i tak będzie. Mi one nie zawsze wychodzą, nawet jak miałam owulacje potwierdzone na usg
Ja mam jeden...jutro zatestuje dla formalności i w piątek..Ja sie nie nastawiam na ten cykl .
Zaczęłam brać dodatkowo zelazalo bo po łyżeczkowaniu I małpie tak poleciało w dół że byłam w szoku-=anemia.
Dzwonili nawet z przychodni że muszę leki brać to wiem .
Idą wakacje więc odpuszczam monitoring ewentualnie testy owulacyjne bo chce odpocząć.
Nawet 1 testa ciążowego niemam w domu .
I nie będę kupować.
Tak samo mam, wystarczy, że ktoś powie słowo ,kleszcz’ a mi się cofa. Obleśne są. Nawet pęsetą bałam się zawsze dotknąćNo ja się kleszczy boję panicznie, tego przenoszenia chorób. Więc jak ja tego na głowie i niej zobaczyłam, to miałam zawał...
Ze względu na historię poronień (dwa w tym roku) i mutacje.@kami1094 bardzo się cieszę, gratulacjeWierzę, że wszystko będzie dobrze. A ten neoparin to z jakiego powodu?
@Paula. sz wiesz, to są tylko testy i czasami może się pik na nich nie pokazać a owulacja i tak będzie. Mi one nie zawsze wychodzą, nawet jak miałam owulacje potwierdzone na usg
Testuj .Ja mam jeden...jutro zatestuje dla formalności i w piątek..