reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja znowu w tym miesiącu póki co na ławeczkę z nadzieją na przepisanie na jakiś konkretny dzień testowania. Aktualnie czekam na wizytę u lekarza i decyzję czy transferujemy w czerwcu. No już tyle czekam, że mam nadzieję, że tym razem się znów nic nie 💩 po drodze i że w końcu znowu będę mogła z Wami siknąć na patyka :D

reklama
Cześć Dziewczyny 🤗

Chętnie do Was dołączę w tym miesiącu i poplotkuję 😀
Starania zaczęliśmy z mężem na luzie w sierpniu 2023 bo uznaliśmy, że chcielibyśmy mieć jeszcze jedno dziecko.
Po pół roku ujrzałam dwie kreski którymi nie było nam dane się długo nacieszyć.
Obecnie jesteśmy w procedurze in vitro i czekamy na transfer który będzie albo w czerwcu albo w lipcu 🙂

Mam nadzieję, że mnie przygarniecie bo jak to mówią w kupię raźniej 😀
Trzymam za Was wszystkie kciuki, powodzenia 🍀

Hej. Ja wpisałam się na 7 ale już mnie kusi testować... No masakra ze mną 🙈 wczoraj zrobiłam kontrolnie test czy zastrzyk już zszedł a teraz nie mogę doczekać się terminu na testowanie...
Jak ja Cię rozumiem, ja jestem przed owu, narazie bialutki jak w teście wizira a ja już bym testować chciała.

reklama
Hej, ja poproszę na ławeczkę. Miło mi was poznać tak w ogóle, pierwszy raz dołączam do takiego wątku! ☺️☺️ Zaczęłam się starać w kwietniu tego roku, zaszłam w ciążę od razu, niestety ciąża okazała się biochemiczna i poroniłam 27-30.04. Teraz nadal czekam na kolejny okres już 35 dzień... Na pewno nie jestem w ciąży, bo się w tym czasie nie staraliśmy. Zastanawiam się co teraz, czy jakieś badania, czy co...😢

Do góry