loumarie
Fanka BB :)
Horienmedical dupiate![]()
To one by nie wskazały takiego pozytywa jak inne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierzę, że wszystko będzie dobrze i trzymam mocno kciukiTaak, jutro z samego rana pojadę, oby była jakaś sensowna... Ja jak nawiedzona chodzę i gadam ciągle pod nosem NIE PODDAWAJ SIĘ KROPKU.![]()
Te u mnie ani razu owulacji nie pokazały. Na easy home byl pik a one nie pokazywały nic.U mnie one wykazywały się tak.
Po oznaczeniu peak już leciało na łeb na szyję.
Te u mnie ani razu owulacji nie pokazały. Na easy home byl pik a one nie pokazywały nic.
Ale wazne, że było działanie 7 i 9 DC, dodatkowo możecie jeszcze działać gdyby owulacja była dzisiaj czy jutro w razie wuNie wiem kiedy był, bo ostatnio nie robilam testów... testowałam tylko 2 razy, w 5dc i 6dc. Wczoraj doczekałam się śluzu płodnego, ale nie miałam kiedy zrobić testu - a jak zrobiłam już dzisiaj rano to wyglądał słabo (jak w poprzednim cyklu, w 10dc to już było po peaku). Teraz zrobiłam z ciekawości czy będzie wzrost, ale już to co wyliczył mi premom (tam 0.43 TC ratio rano), to teraz spadło do 0.28 (z moczu dosłownie pomarańczowego)Musiało mi się piknąć w 8/9dc, więc jak w zeszłym cyklu.
Myślałam, że Ty już miałaś pierwszy okres po poronieniu .. Ale z tego co pisałaś to w czerwcu, robisz orzerwe i czekasz na okres i starania w lipcu tak?Ja już wyposażone w kolejne cykle, tylko kiedy to będzie .....hmm... jeden i wygląda na to, że owulacja do była gdzieś teraz, albo dopiero jest.... a ja tu się szykowałam na pierwszy okres po poronieniu w tym dniu...
Zobacz załącznik 1705879Zobacz załącznik 1705880
Odrobina krwi to może jakaś implantacja. Poczekaj jeszcze, może się zdarzyć. Lub zrób test ranoDzis 26dc a na papierze odrobina krwi .
Już nie zamawiam
@ Powinnam przynieść za +-3 dni
Mam serdecznie dość.
Wybarwienie ich jest po prostu dramatyczne.No tak, bo peak horienów nie jest równy wybarwieniu easy@home.
W drugim przypadku jest to wyraźne, na horienach to trochę domysł.
Ja stosowałam horieny najdłużej chyba ze wszystkich marek ogolnie.
Według mnie z dnia na dzień wyraźniejsza. Ale spokojnie, jedz na betę i daj znaćHej dziewczyny, jeszcze chwila i jadę na betę, mam nadzieję, że koło 13 będą wyniki. Ale entuzjazm mi opadł, dla mnie kreska taka jak wczoraj. Nie wiem, 12dpo miałam jakieś większe oczekiwania.Bardzo się boję jakiegoś mikro wyniku i że za wcześnie się ucieszyłam.
![]()