Przeczytałam w krokuLiczenie kasy i spanko na 2 godziny, gdzie tam czas na seksy. Jedyne co stało to moje zlakierowane włosy w koku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytałam w krokuLiczenie kasy i spanko na 2 godziny, gdzie tam czas na seksy. Jedyne co stało to moje zlakierowane włosy w koku
No bo to jest przerobione w AI z moich zdjec 5 chyba, a tamto było typowo moje, ale już bardzo stare sprzed 10ciu lat. Ot taka opcja na dowartościowanie się, że można wyglądać lepiej.A ta na zdjęciu to jesteś Ty ? Bo myślałam, że to jakieś fejk zdjęcie tylkobo poprzednie zdj miałaś inne i inaczej wyglądałas
![]()
Zobaczysz jaka rano będzie lub w popołudnieMyślicie żeby robić od jutra więcej jak raz dziennie?
Tamto też było bardzo ładne, z jasnymi włosami. Nie umniejszaj swojemu urokowi, że to AINo bo to jest przerobione w AI z moich zdjec 5 chyba, a tamto było typowo moje, ale już bardzo stare sprzed 10ciu lat. Ot taka opcja na dowartościowanie się, że można wyglądać lepiej.
Uuu, bombaDobra, dzwonię do mojego, niech rusza dupę z tej delegacji i do domu wraca, jest robota do zrobienia.
Tak, chyba każda w większości tu mówiła o slinie na poślizgEj ale jak slina? W sensie ta slina na poślizg była? Ja to myślałam, że się obawiacie lizanka czy coś![]()
Liczenie kasy i spanko na 2 godziny, gdzie tam czas na seksy. Jedyne co stało to moje zlakierowane włosy w koku
U nas też jakoś tak, bo zaraz po ślubie się przeprowadzaliśmy i nie w głowie nam były seksy .Ototo.
Myśmy kasę liczyli na drugi dzień w domu. Noc poślubna to chyba jednak na 4 dzień była dopiero.![]()