reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Zdrówka dziewczyny, jem tosty z serem i pije corone zapijając smutki. Takie tam rozkminy piątkowe w czwartek że musimy tak cierpieć za każdym cyklem. Przez te cholerne rozczarowania i utracone szczęścia. Szlag by trafił te biochemy, te hujocienie, te zaśniady co nawet nie wiem co to jest. Zwyczajnie łapie mnie pms i złość na to wszystko że każda przeżywa ten smutek w samotności. Mamy partnerów tak ale żal bije w naszych sercach. Ten stan po owulacji do @ to terror dla psychiki. I jedyne miejsce na ten żal jest tu bo każda każda wspiera. Ja już się nie łudzę, wiem że zjebalismy z mężem. Po prostu dziecko teraz byłoby w idealnym czasie, pod względem mojej pracy, męża. Przeprowadzka pod koniec roku. Zwyczajnie mi smutno. Tak zwyczajnie smutno

reklama
Ale się dzisiaj rozkręciłyście dziewczyny, czytam i czytam 😎
U mnie dopiero 15dc i 2/3dpo a już schizuje xD Myślicie, że 12 dni po ovitrelle jest sens iść na betę czy raczej bez sensu? Tak się nakręciłam na ten cykl ale coś czuję, ze jednak będę musiała się psychicznie nastroić na tą drożność 🫣 psychicznie i finansowo bo koszty też niemałe 🥵

Za hujocienie, by więcej się nie pokazywały!

Załączniki

• 20250605_185728.jpg
    20250605_185728.jpg
    149 KB · Wyświetleń: 65
  • 20250605_185726.jpg
    20250605_185726.jpg
    146 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry