niezapominajka876
Fanka BB :)
Apka Premom, testy domowe labolatorium albo easy homeChyba nadszedl ten cykl ze trzeba zaczac bawic sie w owulaki. Poprosze rekoemndacje testow oraz jaka to apka co ocenia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apka Premom, testy domowe labolatorium albo easy homeChyba nadszedl ten cykl ze trzeba zaczac bawic sie w owulaki. Poprosze rekoemndacje testow oraz jaka to apka co ocenia![]()
Za to uwielbiam to forumTematy od goracych seksow po psiaki![]()
Oh ok teraz też to poczułam, teraz to rozumiem. Dwie kolejne ciążę w rodzinie. Akurat teraz, cholera nie sądziłam że to może tak zaboleć kiedy się starasz. Szczęście innych, przecież nie miałam takiego ciśnienia a teraz, jakie to wstrętne uczucie...
Tulam najmocniej!Oh ok teraz też to poczułam, teraz to rozumiem. Dwie kolejne ciążę w rodzinie. Akurat teraz, cholera nie sądziłam że to może tak zaboleć kiedy się starasz. Szczęście innych, przecież nie miałam takiego ciśnienia a teraz, jakie to wstrętne uczucie...
Ja tak kurde wszystkim pokradłam a suma sumarum pewnie nic z tegoRaczej mi. Chociaż skoro @Lunaa09 miała 3 owulacje, to akurat dla wszystkich wystarczy
Pierwszy raz mam cykl bezowulacyjny i jakos mnie to dobiło w ostatnich 2 dniach...
Spadaj pod palmę, łapać słoneczko!Ja tak kurde wszystkim pokradłam a suma sumarum pewnie nic z tego
Czuhe to w kościach.
Swoja droga od wczoraj mam tragiczne samopoczucie, teraz siedzę w domu bo mam wolne i zaraz zasnę na siedząco![]()
A mi się wydaje, że może jeszcze na dniach może być pik.Ja mialam mieć jutro owulację ale testy wychodzą blade i chyba będzie później, o ile w ogóle bedzie, może czeka mnie cykl bezowulacyjny...
Oby!A mi się wydaje, że może jeszcze na dniach może być pik.