Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja pamiętam historyjkę o dziwnym imieniu "Monika"Ja z nietypowych imion poznałam kiedyś dziewczynkę o imieniu Greta![]()
Matylda ?Nieee, ale możecie zgadywac![]()
Może jakieś felerne teraz zrobili, albo nie wiem. Nigdy ich nie używałam, ale opinie miały świetne i wy same mówiłyście, że nigdy chujocienia nie było. Chyba będzie trzeba jednocześnie 3 testy robić plus z innej firmy jakiś. Albo w ogóle zamiast na testowanie będziemy umawiać się na bety![]()
Ja z nietypowych imion poznałam kiedyś dziewczynkę o imieniu Greta![]()
Zbieraj szczochy i jeszcze jeden jeszcze jednen !Ja dosłownie na tym teście widzę to, co widzę na negatywie LH u siebie.
Tam coś kur... jest, tylko ja nasikam jutro i tam będzie biało.
2 dni temu pokusiłam się i był idealnie biały. Teraz mnie tak skantował.
A ja pamiętam historyjkę o dziwnym imieniu "Monika"![]()
To jest tak rzadkie imię... mam w rodzinie najbliższej.![]()
Znam jedną Gretę - po 30tceJa z nietypowych imion poznałam kiedyś dziewczynkę o imieniu Greta![]()