Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
„Tak sie wkurwilam jak to zobaczylam…” kochamNasikałam na test i serio, u mnie też chujocień jakiś dopadł na easy@home.
Nie dam rady tego pokazać bo jakoś nie mogę ująć tego aparatem ale dosłownie mikruśnie przebija kreska "od góry" samego paska.
Tak się wkurwiłam jak to zobaczyłam, że się prawie popłakałam.Co za oszustwo, kur....
Jeszcze mi temperatura w 11dc cyklu spadła.![]()
WitajNa imię mam Sabina, normalne imię ale rzadko się słyszy jednak.
BTW nie trawie tego imienia, a miałam być Aneta
Dzień dobry w piątek 13tego! Oby to był szczęśliwy dzień![]()
Tez mialam pisac LucyneLucyna
Edit. Doczytałamładne imię !
„Tak sie wkurwilam jak to zobaczylam…” kocham
![]()
Ja też mam imię po zmarłej mamie mojego tatyWitajja mam na imię Janina - po zmarłej mamie mojego taty.
Ja znam tylko jedną Sabineserio rzadko spotykane,jak np Honorata lub Elwira
![]()
Ja znam jedna Sabine, mnieJa też znam kilka Sabin, więc chyba nie jest to aż tak rzadkie imię
Znam też Oktawię i Witosławę (Wisię)![]()
Przyznam że zdrobnienie mi pasuje, w sensie ładnie brzmi Sabinka, niestety każdy mnie nazywał Saba lub SabkaPiękne masz imię![]()