reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Nasikałam na test i serio, u mnie też chujocień jakiś dopadł na easy@home.
Nie dam rady tego pokazać bo jakoś nie mogę ująć tego aparatem ale dosłownie mikruśnie przebija kreska "od góry" samego paska.
Tak się wkurwiłam jak to zobaczyłam, że się prawie popłakałam. 😅 Co za oszustwo, kur....
Jeszcze mi temperatura dzisiaj w 11dpo spadła. 😵‍💫
Chciałam napisać, że nadzieja jest, ale 11dpo to chyba już coś bardziej powinno pokazać 😒 aczkolwiek to forum pokazuje, że wszystko się może zdarzyć!

reklama
Chciałam napisać, że nadzieja jest, ale 11dpo to chyba już coś bardziej powinno pokazać 😒 aczkolwiek to forum pokazuje, że wszystko się może zdarzyć!

Też tak uważam, no w 11 dpo to chyba bym się spodziewała jednak czegoś więcej niż jakiegoś bladuso chujocienia. Dlatego uważam, że no jutro nie zobaczę już nic ciekawego. 🫤

Telefon przypomniał mi wspomnienia 4 lata temu. Leżałam na patologii ciąży. Córka hipotrofia, ja stan przedrzucawkowy, bialkomocz, cukrzyca na insulinie, nadciśnienie 170/110, opuchlizna nawet twarzy, wyniki krwi leciały, małowodzie...4 lata, jak to szybko zleciało. Nadal się łudzę że jednak będzie dobrze, mimo tego jak mi się teraz posypało zdrowie, ze może następna ciąża będzie lżejsza. Ze będzie lepiej, wróciły wspomnienia jak bardzo się bałam o córkę, zaczynam myśleć że może nie powinnam się starać o kolejna ciążę. Co jeśli właśnie nie powinnam w nią zajść i dlatego też się nie udaje.

Przyznam że zdrobnienie mi pasuje, w sensie ładnie brzmi Sabinka, niestety każdy mnie nazywał Saba lub Sabka 😆
Doskonale Cię rozumiem! 😀Kiedy sporadycznie czy to za dzieciaka czy na późniejszym etapie, ktoś kto mnie nie znał za dobrze zwracał się do mnie KAMA, to budziły się we mnie instynkty mordercze. 😂😂😂 Mimo, że lubię swoje imię, no ale k*rwa kama brzmi dla mnie jak margaryna rama. 🤣🤣🤣🤣
A Ty masz piękne imię! :-) @LadyStrejser a Twoje aż mnie wzruszyło, bo jest piękne a mam wrażenie, że już coraz rzadziej spotykane. 🥹

Załączniki

• 3dc69b32-f03f-4936-a246-449c0514e6e9.jpeg
    3dc69b32-f03f-4936-a246-449c0514e6e9.jpeg
    18,2 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Kami a jak Twoje samopoczucie?
Moje fizycznie w porządku 🩷, oprócz tego, że mam takie wzdęcia, że wyglądam na jakiś 7 miesiąc. 🤣🤣🤣 Aczkolwiek przeżyję kuźwa wszystko, nawet jeśli przemienię się w słonia. 😅 Czekam już bardzo bardzo do tej środy - z jednej strony wiadomo, ekscytacja i ogromna nadzieja, a z drugiej tak samo ogromny strach... Boję się pustego jaja. 😞

Do góry