Patii26
Fanka BB :)
Ale 45 testów samych lh ? Czy łącznie z ciążowymi i FSH? Ile kaZdych jest w opakowaniu ?Za 45 testów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale 45 testów samych lh ? Czy łącznie z ciążowymi i FSH? Ile kaZdych jest w opakowaniu ?Za 45 testów
Kuwa zapytaj co mnie nie pieczeA oczy Cię pieką?![]()
Ja dziś egzamin miałam, później na grillu byliśmy u teściów a teraz idę się uczyć na jutrzejsze dwa egzaminyAle Wy dzisiaj zamulone jesteście koleżanki![]()
Trzymam kciuki za jutrzejszy transferA ja ustalam spotkanie z Dziewczynami z innego wątku
Poza tym zastanawiam się jak mój pecherz przeżyje poniedziałek, strasznie się boję tego, że do transferu trzeba mieć pełny pęcherz![]()
A dzisiejszy jak ? I z czego zdajesz ?Ja dziś egzamin miałam, później na grillu byliśmy u teściów a teraz idę się uczyć na jutrzejsze dwa egzaminy![]()
Dlatego dzisiaj jest plan na działanie. Co wyjdzie zobaczymyWidzę, że mamy nowe owulaki super wybarwiające się, bardzo podobnie do dom.lab.I wodzie piękne pik
![]()
30 lh 10 hcg 5 fshAle 45 testów samych lh ? Czy łącznie z ciążowymi i FSH? Ile kaZdych jest w opakowaniu ?
Dzisiaj egzamin z Radioterapii, najgorszy z najgorszych, ale zdany, licho bo licho ale jest. Jutro z Diagnostyki obrazowej i z j.ang w zawodzieA dzisiejszy jak ? I z czego zdajesz ?![]()
Chyba kupię następnym razem30 lh 10 hcg 5 fsh