reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Mam podobnie, robię testy owulaki i na razie nie wygląda na to, żeby owulacja miala być w ten długi weekend.. ehhh, a tak liczyłam, chyba, że to jeszcze dopiero może ruszyć? W kwietniu z sejsu 11dc była ciąża, a teraz trzymam męża w blokach startowych 🤣
Tak myślę, że ta suplementacja mi mogła namieszac, bo teraz pierwszy miesiąc tak regularnie biorę: Pueria Uno, Nac, Inozytol, wiesiołek i D3.
Zobacz załącznik 1708480
Ja byłam wczoraj i gina i jest ok .edometrium nie takie całkiem ok ale przed owulacją jestem sa pęcherzyki. Ja sie pytam ?co te jajka w tym cyklu robią mnie w bambuko

Załączniki

• Screenshot_20250618_100231_Premom.jpg
    Screenshot_20250618_100231_Premom.jpg
    262 KB · Wyświetleń: 32
Ja byłam wczoraj i gina i jest ok .edometrium nie takie całkiem ok ale przed owulacją jestem sa pęcherzyki. Ja sie pytam ?co te jajka w tym cyklu robią mnie w bambuko
Ja na kontroli na koniec maja też miałam po kilka pęcherzyków i tym bardziej nie rozumiem czemu tak słabo sie rozkreca w tym cyklu... w kwietniu owu musiała być coś 12-13dpo skoro z jednego seksu 11dpo była ciąża, a cykle normalnie 28-29 dni u mnie... teraz to już nic nie wiem i nie kumam kiedy mogę się spodziewać i czy w ogóle w tym miesiącu...
U ciebie Paula to jednak wartości już niedaleko do pliku... trzymam kciuki 🤞

Który dpo? Ja też ma easyhome i aż boję się ich używać, oczywiście jak będzie po co, bo na razie owulka się ze mną bawi w ciuciubabkę...🧐
Szczerze? **** wie. Najpierw tydzien temu na wizycie dr stwierdzil, ze jestem po owu. Pozniej ze jednak jest pecherzyk ale raczej cykl bedzie bezowulacyjny. A pik mialam przedwczoraj jesli wierzyc testom chociaz po dzisiaj szczerze w nie watpie

reklama
Do góry