white_lotus
Fanka BB :)
Trzy testy z tego samego moczu. Pierwszy z tym czyms, dwa kolejne bialo.Powtórzyłabym.
Na jednym miałam ducha na drugim nic. Potem już kreski.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzy testy z tego samego moczu. Pierwszy z tym czyms, dwa kolejne bialo.Powtórzyłabym.
Na jednym miałam ducha na drugim nic. Potem już kreski.![]()
Ja byłam wczoraj i gina i jest ok .edometrium nie takie całkiem ok ale przed owulacją jestem sa pęcherzyki. Ja sie pytam ?co te jajka w tym cyklu robią mnie w bambukoMam podobnie, robię testy owulaki i na razie nie wygląda na to, żeby owulacja miala być w ten długi weekend.. ehhh, a tak liczyłam, chyba, że to jeszcze dopiero może ruszyć? W kwietniu z sejsu 11dc była ciąża, a teraz trzymam męża w blokach startowych
Tak myślę, że ta suplementacja mi mogła namieszac, bo teraz pierwszy miesiąc tak regularnie biorę: Pueria Uno, Nac, Inozytol, wiesiołek i D3.
Zobacz załącznik 1708480
Jedziemy na tym samym wózku w tym miesiącu... zawsze jest też możliwość, że to będzie cykl bezowulacyjny i to też normalne w pewnych sytuacjach...No właśnie nie, blady blady. Może uda mi się zrobić wieczorem jeszcze.
Ale ten na samym dole taka dość mocna krecha i tylko 0,3?Ja byłam wczoraj i gina i jest ok .edometrium nie takie całkiem ok ale przed owulacją jestem sa pęcherzyki. Ja sie pytam ?co te jajka w tym cyklu robią mnie w bambuko
Który dpo? Ja też ma easyhome i aż boję się ich używać, oczywiście jak będzie po co, bo na razie owulka się ze mną bawi w ciuciubabkę...Alarm odwolany. Ten sam mocz
Ja na kontroli na koniec maja też miałam po kilka pęcherzyków i tym bardziej nie rozumiem czemu tak słabo sie rozkreca w tym cyklu... w kwietniu owu musiała być coś 12-13dpo skoro z jednego seksu 11dpo była ciąża, a cykle normalnie 28-29 dni u mnie... teraz to już nic nie wiem i nie kumam kiedy mogę się spodziewać i czy w ogóle w tym miesiącu...Ja byłam wczoraj i gina i jest ok .edometrium nie takie całkiem ok ale przed owulacją jestem sa pęcherzyki. Ja sie pytam ?co te jajka w tym cyklu robią mnie w bambuko
Szczerze? **** wie. Najpierw tydzien temu na wizycie dr stwierdzil, ze jestem po owu. Pozniej ze jednak jest pecherzyk ale raczej cykl bedzie bezowulacyjny. A pik mialam przedwczoraj jesli wierzyc testom chociaz po dzisiaj szczerze w nie watpieKtóry dpo? Ja też ma easyhome i aż boję się ich używać, oczywiście jak będzie po co, bo na razie owulka się ze mną bawi w ciuciubabkę...![]()
Ja niestety tu nie widzęSię test nie wgrał. ***** i tyle.