reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Kochane jesteście, mam mega wzrusz! 🥹🩷
Ja już po, serduszka ani migotania jeszcze nie widać, ale jest ładny pęcherzyk +żółtkowy, a do niego przyklejony Kajtek (przepraszam @loumarie, że zżynam określenie 😆) 1,5mm. 🥹 Mam nadzieję, że Kajtkowi serce bije, tylko za małe żeby zobaczyć. Kontrola za dwa tygodnie, karta ciąży założona. Przepisała mi też Pani Doktor neoparin, także zacznie się jazda 😆
Fantastyczne wieści 😘 niech Kajtek zdrowo rośnie ❤️

reklama
Ja tam dalej jestem murem za Pinkami 😁😁😁
Aczkolwiek jestem w szoku po tych jajach związanych z easy home. Ja nigdy nie miałam z tymi testami do czynienia, ale od majowych kresek sądziłam, że to jakieś super ekstra testy, a tu takie numery robią dziewczynom. Masakra jakaś.
No mnie żaden test nie oszukał, ale na pinkach wg mnie najłatwiej wyłapać. 😊
Ja też za pinkami stoje murem 😀 najbardziej czułe testy 😀

reklama
Ja po takim niepewnym wyniku testu już bym na miejscu @white_lotus na becie była, nie lubie robic sobie złudnej nadziei i tylko beta może rozwiać takie wątpliwości. Oczywiście wszystko zależy jeszcze czy są objawy, ile do spodziewanej @
Edit: doczytałam, ze tu w ogole cykl jak w cyrku u naszej szefowej, a testowanie na 27.06 dopiero miało być. To już nie wiem co doradzić dziewczyny... betę czy czekać lepiej...🤔
Widać, że to felerny test .. kolejny wyszedł negatywny już.

Do góry