reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
I Kusi znowu siknac jutro... 😈
Ja po takim niepewnym wyniku testu już bym na miejscu @white_lotus na becie była, nie lubie robic sobie złudnej nadziei i tylko beta może rozwiać takie wątpliwości. Oczywiście wszystko zależy jeszcze czy są objawy, ile do spodziewanej @
Edit: doczytałam, ze tu w ogole cykl jak w cyrku u naszej szefowej, a testowanie na 27.06 dopiero miało być. To już nie wiem co doradzić dziewczyny... betę czy czekać lepiej...🤔

Ja po takim niepewnym wyniku testu już bym na miejscu @white_lotus na becie była, nie lubie robic sobie złudnej nadziei i tylko beta może rozwiać takie wątpliwości. Oczywiście wszystko zależy jeszcze czy są objawy, ile do spodziewanej @
Edit: doczytałam, ze tu w ogole cykl jak w cyrku u naszej szefowej, a testowanie na 27.06 dopiero miało być. To już nie wiem co doradzić dziewczyny... betę czy czekać lepiej...🤔
Ja bym czekała, to raczej nie czas na pozytywny test ciążowy.

Mysle, ze jesli kilka innych testow bylo negatywnych to nie ma sie co czarowac.

Mysle, ze jesli kilka innych testow bylo negatywnych to nie ma sie co czarowac.
Zgadza się, ale jest to cholernie martwiące, że już nawet te osławione easy home pokazują nawet nie chujocienie tylko kreski kreski... Dokładnie taka sama akcja jak u @Eveline.eve - masakra. 😥
Jeszcze powiedzmy dziś taki a nie inny etap, jesteś w stanie myśleć trzeźwo i przejść nad tym do porządku dziennego, ale bądź np te 10dpo i miej taką kreskę, powtarzasz kolejnego dnia a tam kupa. No przecież bym przez okno wyskoczyła.

reklama
A chodziłaś wcześniej na monitoringi? Wiesz mniej więcej przy jakiej wielkości u Ciebie pękają? 🤗
Tak chodziłam
Pękały sobie tak jak chciały
Przy podaniu zastrzyku na pekniecie 21 mm pękały po 30h przeważnie czyli gdzieś koło 23mm miały pewnie.
Zawsze peak wylapalam ,potem usg za 3 dni i było ciałko żółte.
4 razy będąc na monitoringu miały po 23mm ,22mm,25mm.24mm.
Zawsze pękały same ale ciąży nie było tzn biochem.

Do góry