white_lotus
Fanka BB :)
Nie, caly czas przezywam pierwszego jebanca.To kolejny?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, caly czas przezywam pierwszego jebanca.To kolejny?![]()
I Kusi znowu siknac jutro...Nie, caly czas przezywam pierwszego jebanca.
Możesz kupić sobie kubeczek na mocz i zamaczać, ja tak robię.Ok. Kupiędzięki za podpowiedź. Wolę paskowe bo te sikanie na patyk mnie stresuje, że zaleje test. ;O
Ja po takim niepewnym wyniku testu już bym na miejscu @white_lotus na becie była, nie lubie robic sobie złudnej nadziei i tylko beta może rozwiać takie wątpliwości. Oczywiście wszystko zależy jeszcze czy są objawy, ile do spodziewanej @I Kusi znowu siknac jutro...![]()
A ja duphaston i utrogestan.Oooa jaki masz? U mnie Besins i Utrogestan. Wolę ten doustny ale cóż zrobić
![]()
Ja bym czekała, to raczej nie czas na pozytywny test ciążowy.Ja po takim niepewnym wyniku testu już bym na miejscu @white_lotus na becie była, nie lubie robic sobie złudnej nadziei i tylko beta może rozwiać takie wątpliwości. Oczywiście wszystko zależy jeszcze czy są objawy, ile do spodziewanej @
Edit: doczytałam, ze tu w ogole cykl jak w cyrku u naszej szefowej, a testowanie na 27.06 dopiero miało być. To już nie wiem co doradzić dziewczyny... betę czy czekać lepiej...![]()
Robilam jeszcze 6! testow. Kazdy biel. Nie wiem co to za czary byly. Nigdy nie mialam czegos takiego bez ciazy.I Kusi znowu siknac jutro...![]()
Mysle, ze jesli kilka innych testow bylo negatywnych to nie ma sie co czarowac.Ja po takim niepewnym wyniku testu już bym na miejscu @white_lotus na becie była, nie lubie robic sobie złudnej nadziei i tylko beta może rozwiać takie wątpliwości. Oczywiście wszystko zależy jeszcze czy są objawy, ile do spodziewanej @
Edit: doczytałam, ze tu w ogole cykl jak w cyrku u naszej szefowej, a testowanie na 27.06 dopiero miało być. To już nie wiem co doradzić dziewczyny... betę czy czekać lepiej...![]()
Zgadza się, ale jest to cholernie martwiące, że już nawet te osławione easy home pokazują nawet nie chujocienie tylko kreski kreski... Dokładnie taka sama akcja jak u @Eveline.eve - masakra.Mysle, ze jesli kilka innych testow bylo negatywnych to nie ma sie co czarowac.
Tak chodziłamA chodziłaś wcześniej na monitoringi? Wiesz mniej więcej przy jakiej wielkości u Ciebie pękają?![]()